Svaka priča tokom seksa zvuči popaljivo, zato što su nam glasovi hrapavi, duboki i drhtavi, zato što uzdišemo i šapućemo i šta god da izgovorimo samo dodaje vrućoj atmosferi. Mi izgovaramo ono što osećamo ili ono što mislimo da će ih podstaći i da će shvatiti kao kompliment. Ali ono što oni stvarno žele da čuju, jeste da smo spremne da im ostvarimo želje.

Kaži mi šta bi hteo

On možda pokušava da bude džentlmen i da prati vaše reakcije i trudi se da vas zadovolji. Ali kad žena ovo izgovara, a da nije profesionalka koja naplaćuje uslugu, to je zato što je zadovoljna i želi da i on bude potpuno zadovoljan. Spremna je da mu učini po volji i to je trenutak kada može da traži i ono za šta zna ili pretpostavlja da njoj baš i nije jako uzbudljivo.

seks2 Pet stvari koje muškarci zaista žele da čuju tokom seksa

Hoću da mi svršiš po grudima (licu, zadnjici)

Ova izjava je poklon muškarcu sa kojim ne koristimo kondom, a takozvani prekinut snošaj nam je način kontracepcije. Pa kad već mora da ejakulira napolju, uz pomoć sopstvene ruke, neka se barem oseća kao porno zvezda. On bi to možda i sam učinio baš tako, ali ako zatražimo, biće počastvovan.

Comments