Neki muškarci su svakako pubertetlije, a to znači inadžije i kontraši, koliko god stari bili. Duh u njima nikada nije prerastao potrebu da određuju sebe na osnovu otpora prema onome što se od njih očekuje. I takvi su uglavnom i najviše u odnosu na svoje partnerke.

Imaju potrebu da se suprotstavljaju, da izazivaju i miniraju, kao deca koja traže da im se postave granice i ponude izazovi, da bi imala na šta da usmere energiju.

Među inadžijama, neki su pravi baksuzi, nadrndani, osetljivi, spremni da planu za sitnicu i kontriraju uglavnom svima. Ako obavljaju posao u kome moraju da poštuju protokole, ponašaće se krajnje nacistički prema svakome ko ne poznaje protokol ili ko nalazi načina da ga zaobiđe. U ljudskoj sklonosti da zaobilazi pravila, naci inadžija će pronaći način da svima tera kontru, tako što će insistirati na pravilima, držati se kanona kao pijan plota i, uopšte, strastveno maltretirati sve oko sebe, sa velikim zadovoljstvom. Naravno, ne zato što on misli da su protokoli praktični, a pravila mudra i dorasla svim situacijama, nego zato što je to jedini način da kontrira. Kad bi svi drugi poštovali pravila, on bi se bunio.

Ima krajnje milih i pitomih likova među nedoraslim kontrašima, oni prosto rade sve isto što i ovi nadrndani, ali nisu nadrndani. Oni drndaju vas, prodaju vas i izneveravaju sa umiljatim osmehom na licu, sa nežnim pogledom, koji unapred moli oproštaj i kome ne možete da odolite.

Gadovi jedni manipulatorski.

RB88443194767 Muškarci uvek urade suprotno od onoga što im se kaže

Neki muškarci jesu toliko detinjasti

I onda ga molite da nešto uradi, a ujedno ga molite da vas ne zezne kao prošli put, iskazujete svoje poverenje još jednom, znate da on to ne radi namerno i verujete da je on u stanju da uradi tako jednostavnu stvar kao što je da ode do pošte i plati račun.

Comments