5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Pet početnih upozorenja kojima ne želimo da verujemo

Pet početnih upozorenja kojima ne želimo da verujemo

1/2

Da vidimo, šta smo naučili iz poslednje emotivne interakcije, koja u startu nije imala nikakve šanse i koju je lepo i mudro trebalo pustiti da se završi pre nego što je i počela i zašto ništa? Šta je trebalo da naučimo? Ah, pa na primer da pažljivo slušamo šta nam čovek priča. Na šta nas upozorava. Jer oni to rade. Ograđuju se i prave sebi odstupnicu, da, naravno. Ali oni stvarno to misle i stvarno to čine. Nikakav naš angažman neće ih navesti da urade drugačije, da budu drugačiji.

Čim se ograđuju od nas i odstupaju, nismo im potrebne. Ne žele nas. Nismo mi te zbog kojih će hteti da se otvore i budu bolja verzija sebe. I umesto da ovde odmah stavimo tačku, mi nastavljamo da čačkamo mečku. I posle smo povređene. Pa, nismo morale da dovedemo sebe u tu situaciju. Mogle smo da kažemo ok, ako tako stoje stvari, onda ništa, hvala i zbogom. Da li ćemo to uspeti sledeći put, kad čujemo jedno od ovih upozorenja?

Ti si divna žena, ali ja nisam spreman za ozbiljnu vezu

To prosto znači da nisi dovoljno divna za njega, da bi se upuštao u neku dublju priču. Ali ti čuješ samo kompliment. I osećaš se pozvano da mu pokažeš koliko si divna i očekuješ da ti neće odoleti i da će promeniti stav. Jer ako nije sada spreman za ozbiljnu vezu, ko kaže da neće biti kasnije, kad te bolje upozna? Da, verovatno će biti spreman. Ali ne za tebe i ne sa tobom.

Pet početnih upozorenja kojima ne želimo da verujemo Pet početnih upozorenja kojima ne želimo da verujemo

Možemo da se viđamo diskretno

Nema zajedničkih izlazaka, romantičnog držanja za ruke, upoznavanja njegovog društva ili njegovog deteta. Potrebna mu je diskrecija, jer zapravo samo želi da ima neku ženu za seks. Neće vas pustiti blizu. Ni emotivno, ni fizički. Da, čak ni u krevetu. Osećaćete se iskorišćeno i neuspešno, ali pristali ste na njegove uslove još na početku i nemate prava da se ljutite. Zašto ste očekivale da se stvari promene?

Editors choice