Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Ovo su stvari koje ste već čule – od svojih partnera, koji su vam u ljutnji, očajanju i frustraciji prebacivali da oni ne umeju da čitaju misli, a i čitale ste u mnogim tekstovima. Muškarci nam prebacuju neke stvari koje se ponavljaju, a to znači da mi stalno pravimo iste greške. Žene očekuju da muškarci uvaže njihove primedbe i da najzad evoluiraju, ali i muškarci imaju prava da očekuju da ih malo bolje razumemo i da prestanemo da im sedimo na glavi i govorimo im kako treba da se poprave (da budu senzitivniji, otvoreniji, tolerantniji, ljubazniji, nesebičniji – i da nas stave na prvo mesto u svom životu). Dakle, ove primedbe bi najzad trebalo da shvatimo ozbiljno i da preispitamo svoje ponašanje.

View this post on Instagram

“Anyone can be passionate, but it takes real lovers to be silly.” -This type of emotion because it’s Friday AND my baby girl has her first ever Daddy + Daughter dance tonight! Secretly wanting to crash it just so I can get tons of video of those two tearing up the dance floor! My friend made a good point-where the hell are the Mama + son dances??! . . #emotionoverperfection #adventurouslovestories #carefreecouples #thenomadlovers #crazywildlove #belovedstories #dirtybootsandmessyhair #messyhairandcameraflares #wildandcrazylove #couplesphotographer #coupleshoot #oregonphotographer #momtog #momswithcameras #photobugcommunity #loveandwildhearts #adventurouscouple #pdxphotographer #californiaphotographer #goldenhourlove #wildloveadventures #goldenlovestories

A post shared by Oregon Photographer (@brandynicholsphoto) on

Na prvom mestu je primedba o “stavljanju do znanja”. Muškarci ne umeju da čitaju između redova i nemaju pojma da smo im svojim ponašanjem i onim što smo izgovorile, upravo poslale suptilnu poruku, za koju mi uopšte i ne mislimo da je suptilna, nego da je skroz napadna i da će je zato valjda razumeti. Ali, ako te on pita “šta ti je” i ti kažeš “nije mi ništa, sve ok”, on čuje ono što si rekla i ne prima nikakve upozoravajuće signale – lepo je pitao, dobio je odgovor i pošto ti nije ništa, on više ne mora o tome da misli. Dakle, muškarci nam zameraju što nismo direktne, a to za njih znači da nismo poštene i da nismo fer. Kad nas pitaju šta su pogrešili i zbog čega smo tako odbojne i ljute (jer to primećuju), oni, u 99 odsto slučajeva zaista nemaju pojma zašto smo mi nadrndane i nisu u stanju da pogode – jer su naše “suptilne poruke” shvatili bukvalno, nisu primetili oštrinu ironije u našoj slatkoći i pretnju mučenjem, u našoj ljubaznosti i predusretljivosti. Osim toga, najbolje ćeš znati da li mu je stalo do tebe, kad mu otvoreno kažeš šta ti smeta, kad mu kažeš šta bi mogao da uradi da te usreći i šta ne bi trebalo da radi, da te ne bi izbezumljivao (i uveriš se da te je čuo) – po tome koliko se trudi da se koriguje, ili se pravi lud i ignoriše tvoje primedbe.

Editors choice