Žene baš vole da postavljaju pitanja, jer ih, naravno, interesuje i ono što treba i ono što ne treba da znaju, a pored toga traže potvrdu za sva svoja dostignuća i poteze koje su napravile. S druge strane, muškarci baš ne vole da daju odgovore na pitanja koja im postavljaju njihove devojke, jer jednostavno ne znaju šta je ispravan, i da li uopšte postiji ispravan odgovor. Zato vam, drage naše dame, danas skrećemo pažnju na 12 pitanja koja ni po koju cenu ne smete postaviti svom dečku.

“Da li treba da se ošišam?” Da? Ne? Možda? Nemojte postavljati ovo pitanje, jer muškarci ne primećuju da ste se ošišale osim ukoliko to nije drastično. Uostalom, oni se plaše vašeg odgovora, jer ako on glasi “da”, onda će uslediti napad u stilu: “Tebi se ne dopada moja frizura!”, a ako pak kažu “ne”, mi ćemo se svakako ošišati. Čemu onda ovakvo pitanje?!

pitanja za decka 1 12 pitanja koja nikako ne smeš postaviti svom dečku

“Koja mi haljina bolje stoji?” Njihov odgovor će uvek biti ona koja više otkriva vaš dekolte ili noge, a to će vas sigurno iznervirati.

“Želiš li da dođeš na rođendansku zabavu moje mame?” Odmah ćemo vam reći odgovor – on ne želi, ali ako vas dobro zna, moraće. Zato ga spasite muke, jer nije dužan da podnosi i taj “teror”.

Comments