Za sezonu proleće/leto 2014, brend obuće sa Majorke, Camper, predstavlja letnju tzv. vulkaniziranu cipelu, Portol, uključujući i soft sport modele. U prodaji će biti dostupne tri verzije: plitke na pertlanje, duboke na pertlanje i plitke bez pertli.

Sa novim modelima Portol, gornji deo stopala je dostupan u kombinaciji platna i antilopa, ili u različitim kombinacijama kože.

Đonovi su od gume i debeli, ali veoma fleksibilni sa čvrstim omotačem (što ih čini savršenim za skejtbording ili longboarding). I ove sezone – zajedno sa postojećim dostupna je i dvobojna verzija – jedna dolazi u raznobojnim prugama (Rainbow), savršeno korespondirajući sa Tehno-Casual konceptom koji naglašava kolekciju.

CC16002 203 Must Have za Nju i Njega: Camper CC17665 014 Must Have za Nju i Njega: Camper CC18751 006 Must Have za Nju i Njega: Camper CC18832 002 Must Have za Nju i Njega: Camper CC18839 001 Must Have za Nju i Njega: Camper

Pored đona, još jedna ključna karakteristika ovih cipela je čuvena Camper elastična pertla, koja vam olakšava obuvanje i izuvanje. Kod dubokih modela sa visokim risom, ubačen je bočni rajsfešlus.

I na kraju, tu je tajni skriveni anatomski uložak debljine 1,5 cm, koji ne samo da donosi veću udobnost, već povećava visinu.

Ukratko, Portol je savršena cipela za letnje mesece – sveža, udobna, casual i veoma cool.

Pluta, konop, drvo i trska. Veran svojim korenima, Camper ostaje i u kolekciji proleće/leto 2014. za žene. Modeli su casual i u mediteranskom duhu u meri većoj nego ikada ranije.

Prirodna i sofisticirana, kolekcija uključuje mnogo više basic modela sa svežim pristupom. Kombinacija tradicionalnih materijala, savremeni stil i redizajnirani DNK brenda sa Majorke, uz primenu najnaprednije tehnologije rezultiralo je najatraktivnijom kolekcijom do sada.

Brend nastavlja uspešne kolaboracije u okviru linije Camper Together, pruživši priliku njujorškoj stilistkinji Rejčel Kami da po prvi put stvori uzbudljiv novi model koji miksuje tradicionalnu zanatsku izradu sa masovnom proizvodnjom.

Relaksirana stopala donose duh peščanih plaža u grad.

CC21595 021 Must Have za Nju i Njega: Camper CC21584 006 Must Have za Nju i Njega: Camper CC18878 004 Must Have za Nju i Njega: Camper CC18864 002 Must Have za Nju i Njega: Camper CC18847 002 Must Have za Nju i Njega: Camper

Vreme je da prošetate modele iz naše sofisticirane linije Ramblas kojom preovladavaju platforme, sandale, klompe i atraktivne potpetice od 5 cm koje pružaju dovoljnu dozu letnje elegancije i komfora.

Pluta je gibak i lagan materijal sa neograničenom mogućnošću za dizajn koji je u kombinaciji sa crnom kožom korišćen u izradi atraktivnog modela Damas sandala, ali i kao gornji deo klasičnog modela Lila, te Laika klompe koje na modnu pozornicu vraćaju duh sedamdesetih godina prošlog veka.

Kolekciju za sezonu proleće/leto 2014. možete kupiti u prodavnici “Camper” u Beogradu – Terazije 31, kao i u multibrend prodavnicama “Fashion&Friends” u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Comments