Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Vodeći muzički pretplatnički servis Dizer (Deezer) od danas je dostupan i ljubiteljima muzike u Srbiji. Baza sa više od 20 miliona pesama velikog broja domaćih i stranih izvođača dostupna je korisnicima novih Telenorovih postpejd i pripejd paketa Play+. Uz sve prednosti ovih paketa, korisnici dobijaju i 500 megabajta saobraćaja namenjenih Dizer muzici. Pored široke ponude pametnih telefona za postpejd korisnike, od sada će i pripejd korisnici imati mogućnost da odaberu jedan od dva pametna telefona koji Telenor nudi uz ove pakete.

Dizer omogućava korisnicima da preko svojih uređaja pristupe muzici gde god da se nalaze. Čak i kada nemaju pristup internetu (u oflajn režimu) mogu da preuzimaju albume i plejliste. Korisnik jednostavno pravi svoj muzički profil, bira svoje omiljene izvođače, albume i kreira svoje plejliste, a sve ovo može podeliti sa prijateljima na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

Dina Janevskidirektorka marketinših komunikacija i korisničkog iskustva u Telenoru Muzika na vašem telefonu bilo kad i bilo gde uz Telenor Play +

Dina Janevski, direktorka marketinših komunikacija i korisničkog iskustva u Telenoru

“Dinamika života mladih sve više podrazumeva digitalnu komunikaciju, zabavu i pristup raznovrsnom sadržaju. Verujemo da će ovom uslugom mladi u Srbiji na svom telefonu imati sve ono što im je zaista važno. Sada čak i pripejd korisnici, uz Telenor Play + pakete, mogu da imaju pametne telefone i besprekorno preuzimanje sadržaja uz podršku Pametne mreže. Sve ovo nas stavlja rame uz rame sa najnaprednijim mobilnim mrežama u Evropi“, rekla je Dina Janevski, direktorka marketinših komunikacija i korisničkog iskustva u Telenoru.

Na predstavljanju ove usluge koja se prvi put zvanično promoviše u Srbiji, o konceptu muzičkog striminga i međunarodnom iskustvu govorio je i Laurent Billion, izvršni direktor međunarodnih operacija u Dizeru:

“Ovo izuzetno partnerstvo znači da i pripejd i postpejd korisnici Telenora mogu da slušaju svoje omiljene izvođače i plejliste kuda god da krenu. Suština Dizera je u otkrivanju muzike i korisnici će moći da slušaju najbolje nove talente iz Srbije uz najveće svetske izvođače. Želimo da ljudima omogućimo muzički doživljaj kakav nikad ranije nisu imali i ova saradnja sa Telenorom nam to omogućava. Iz iskustva znamo da partnerstva sa mobilnim operatorima predstavljaju odličan način da se pomogne ljudima da otkriju pretplatničke muzičke servise i drago nam je što ćemo zajedno sa Telenorom raditi na tome da što više ljudi pronalazi i deli muziku koju voli.”

Laurent Billion izvršni direktor međunarodnih operacija u Deezeru Muzika na vašem telefonu bilo kad i bilo gde uz Telenor Play +

Loren Bilon, izvršni direktor međunarodnih operacija u Deezeru

Pripejd ponuda

Prvi put u Srbiji pripejd korisnici moći će  uz paket da kupe i pametne telefone. Korisnici Play+ tarifnog paketa imaće priliku da odaberu jedan od dva ponuđena modela – Telenor Smart i Samsung Ace Plus.

Svi novi korisnici u toku prvih 30 dana mogu besplatno da probaju Dizer muziku na 15 dana, uz šta im je obezbeđeno i 500 megabajta namenjenih isključivo slušanju muzike. Nakon toga, svaki put kada se u periodu od 30 dana dopune sa najmanje 500 dinara, dobijaju novih 30 dana Dizer muzike i 500 megabajta za njegovor korišćenje.

Korisnici koji uz ovaj paket odaberu i neki od ponuđenih pametnih telefona, imaju mogućnost da narednih godinu dana dobijaju mesečne bonuse u iznosu od 500 dinara, uz Dizer muziku i megabajte za slušanje muzike.

Natasa Bekvalac na promociji Deezera Muzika na vašem telefonu bilo kad i bilo gde uz Telenor Play +

Nataša Bekvalac na promociji Deezera

Postpejd ponuda

Postpejd korisnicima dostupni su Telenor Play+ paketi u tri veličine – M, L i XL. Svi imaju mogućnost neograničenog korišćenja Dizer usluge, SMS poruka i interneta. Uz ove pakete korisnicima će biti dostupni svi pametni telefoni iz Telenorove ponude, uz preporuku za Telenor Smart i Samsung Ace Plus.

Svi Play+ paketi imaju mogućnost prenošenja neiskorišćenih minuta ka svim mrežama u naredna tri meseca.

U toku promotivnog perioda od 01. 02. 2013. pa do isteka zaliha, svi korisnici koji sklope ugovor za Play+ paket i kupe telefon moći će da kupe i slušalice za dinar.

Više informacija naći ćete na sajtu.

Editors choice