Zbog protesta koji ovih dana potresaju Hong Kong, vlada Republike Kine odlučila je da blokira pristup Instagramu u ovom gradu. To znači da, osim fotografija mora ljudi na ulicama Hong Konga, koje ovih dana možemo videti u gotovo svim svetskim medijima, nećemo moći da vidimo još novih, impresivnih fotografija koje prevazilaze granicu zakona, a koje su delo nekolicine stanovnika ovog velikog kineskog grada.

Reč je, naime, o hongkonškim dardevilima koji redovno krše zakon i izlažu se opasnosti zbog toga što se penju na neke od najviših zgrada u Hong Kongu, fotografišu se, a zatim to postavljaju na svoje Instagram profile. Iako su fotografije koje oni objavljuju zaista impresivne i, možemo slobodno reći, impozantne, savetujemo vam da ne kopirate ove smele i veoma hrabre ljude!

Hong Kong je poznat kao grad koji ima najviše nebodera na svetu, čak 1200, što ga čini pogodnim mestom za pravljenje ovakvih fotografija.

na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 1 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 2 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 3 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 4 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 5 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 6 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 7 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 8 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 9 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 10 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah

Izvor fotografija: businessinsider.com

Jasna Đorđević

Comments