Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Zbog protesta koji ovih dana potresaju Hong Kong, vlada Republike Kine odlučila je da blokira pristup Instagramu u ovom gradu. To znači da, osim fotografija mora ljudi na ulicama Hong Konga, koje ovih dana možemo videti u gotovo svim svetskim medijima, nećemo moći da vidimo još novih, impresivnih fotografija koje prevazilaze granicu zakona, a koje su delo nekolicine stanovnika ovog velikog kineskog grada.

Reč je, naime, o hongkonškim dardevilima koji redovno krše zakon i izlažu se opasnosti zbog toga što se penju na neke od najviših zgrada u Hong Kongu, fotografišu se, a zatim to postavljaju na svoje Instagram profile. Iako su fotografije koje oni objavljuju zaista impresivne i, možemo slobodno reći, impozantne, savetujemo vam da ne kopirate ove smele i veoma hrabre ljude!

Hong Kong je poznat kao grad koji ima najviše nebodera na svetu, čak 1200, što ga čini pogodnim mestom za pravljenje ovakvih fotografija.

na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 1 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 2 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 3 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 4 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 5 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 6 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 7 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 8 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 9 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 10 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah

Izvor fotografija: businessinsider.com

Jasna Đorđević

Editors choice