Vreme je da otvorite vrata svog doma, jer holivudske zvezde kucaju. Nasmejani (kako ko) i spremni za vas i vaša tumačenja. Ako vam se isplezi Keti Grifin (Kathy Griffin), a nasmeje se Keren Kendrik (Karan Kendrick) onda je to znak da ove zvezde nisu toliko daleko. A mi vam ih približavamo. Poželite dobrodošlicu Adamu Levinu (Adam Levine) koji je tu da vam pokaže poznate “Like Jagger” pokrete i još neke svoje talente. Direktno iz pozorišta nam dolazi Džilijan Anderson (Gillian Anderson) u društvu Nini Lijakiz (Nene Leakes). Ni čudan pogled Džejmsa Marsdena (James Marsden), a širom otvorena usta Deniz Ričards (Denise Richards) ne mogu vas sprečiti da donesete svoj sud o gostima koje smo fotografisali prilikom ove posete.

Možda će vas iznenaditi zub Lane del Rej (Lana Del Rey) ili veliki jezik Dajen Kruger (Diane Kruger), ali sve je dopušteno kada su ovakve zvezde gosti. Slavni Tom Kruz (Tom Cruise) se malo nećkao prilikom slikanja, pa je i njegova slika posebna. Poseban je i (sam po sebi) Merilin Manson (Marilyn Manson) i naravno njegova drugarica po jedinstvenosti Niki Minaž (Nicki Minaj). A Rasel Brend (Russell Brand) je bio malo ozbiljniji za jednog komičara i glumca, dok je Džon Kjuzak (John Cusack) zasijao uz pomoć svog smeška. Svakog gosta tri dana dosta. Pa pogledajte ekskluzivne fotografije sa ovog partija zvanog: “Na šta to ličiš?”

Slika 163 Na šta to ličiš? (11. deo)

Adam misli u sebi: "Jao, Kruger, nisi toliko zanimljiva"

Slika 246 Na šta to ličiš? (11. deo)

Isto oduševljenje, a različite osobe - Deniz i Džilijan

Slika 340 Na šta to ličiš? (11. deo)

Džejms Marsden: "Tako je kad si preplanuo i našminkan."

Slika 433 Na šta to ličiš? (11. deo)

Ajmo sad svi jedan happy pozdrav

Slika 522 Na šta to ličiš? (11. deo)

Tako su posebni

Slika 617 Na šta to ličiš? (11. deo)

Nini Lijakiz i Niki Minaž i njihova ful šminka

Slika 716 Na šta to ličiš? (11. deo)

Nama ne treba botoks, samo nam nije dan

Izvor fotografija: tumblr.com

Prethodne tekstove iz serijala “Na šta to ličiš” možete pogledati ovde.


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Comments