Ovog puta na repertoaru ličnosti iz sveta manekenstva i glume, pa i neki pevač. Da ne sudimo po profesiji, ali ovo će biti pravi okršaj poznatih lica sa crvenog tepiha. Retko ko od njih nije prošetao istim. Svejedno, iako su stalno pod svetlima reflektora, tako je bilo i ovog puta. Lepa Indijka Ajšvarija Raj (Aishwarya Rai) neuobičajeno ovog puta nije zablistala iako je ova glumica i manekenka više puta proglašavana za najlepšu ženu sveta. Pošto smo krenuli sa zgodnim damama, tu je i Ašanti (Ashanti), pevačica, producent, glumica i još mnogo toga, samo ne više “foolish” (kako kaže u svojoj hit pesmi). U moru manekenki i glumica ne smemo izostaviti i prelepu plavooku Bar Refaeli (Bar Refaeli), kao i lepoticu Šarliz Teron (Charlize Theron).

Što se tiče muške garde tu su i simpatični Čejs Kraford (Chace Crawford) u paketu sa Edom Vestvikom (Ed Westwick) da nas počaste nekim novim tračevima. Džeki Čen (Jackie Chan) se odlučio da nam pokaže svoj smešak, a ne svoje umeće u borilačkim veštinama, dok se Džastin Biber (Justin Bieber) spremio da prezentuje novi pokret usnama. Miki Rurk (Mickey Rourke) se predstavio bez masnica i povreda, iako je bio profesionalni bokser što nije ostavilo traga na njegovom licu. Pod reflektorima našli su se i Nikolas Kejdž (Nicolas Cage), Tija Karer (Tia Carrere), slavna glumica iz sapunice i nasmejana Rejčel Mekadams (Rachel McAdams), pa pogledajte.

Slika 175 Na šta to ličiš? (12. deo)

"Aaa, je l’ ti imaš treće oko?"

Slika 257 Na šta to ličiš? (12. deo)

"Bože, neka već jednom skine tu šminku"

Slika 350 Na šta to ličiš? (12. deo)

"Misliš da si jak? Protiv Bler ne bi mogao"

Slika 442 Na šta to ličiš? (12. deo)

"Samo te gledam šta radiš"

Slika 530 Na šta to ličiš? (12. deo)

"Pita se starost gde joj je mladost"

Slika 624 Na šta to ličiš? (12. deo)

Ko je bolje odglumio uzbuđenje zbog slikanja?

Slika 719 Na šta to ličiš? (12. deo)

Ista ih muka muči

Izvor fotografija: tumblr.com

Prethodne tekstove iz serijala “Na šta to ličiš” možete pogledati ovde.


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Comments