Poznate ličnosti se skrivaju od očiju javnosti. Ipak, mnoge stvari iz privatnog života nam serviraju na tacni, a često se i nađu pred objektivima foto-aparata u ne baš lepim izdanjima. Evo šta su nam skoro plasirale ove javne ličnosti. Kejti Peri (Katy Perry) ne želi da otkrije pravu istinu propasti svog braka. Nasuprot njoj, Leonardo Dikaprio (Leonardo DiCaprio) kaže kako se ne upušta tako lako u bračne vode. Majli Sajrus (Miley Cyrus) sa nestrpljenjem sakriva reakcije na svoj novi film. Megan Foks (Megan Fox) je izjavila kako ne bi menjala mesto sa nekom ružnom devojkom, ali na koju je to devojku tačno mislila? Tu je i mala čarobnica Ema Votson (Emma Watson) koja ne krije svoju tugu zbog završetka projekta fimova o Hariju Poteru (Harry Potter).

Tridesetpetogodišnji glumac Majkl Fasbender (Michael Fassbender) ne krije utiske sa snimanja poslednjeg filma. Pa što bi onda ćutao daleko poznatiji Brus Vilis (Bruce Willis). Dok latino lepotica Eva Longorija (Eva Longoria) uvek zablista, da li isto važi i za Penelope Kruz (Penelope Cruz)? Ne zaboravimo i Kejt Apton (Kate Upton), Ket Denings (Kat Dennings), Tejlor Svift (Taylor Swift), Džuliju Roberts (Julia Roberts), svi su oni zauzeli mesto u našem proučavanju, neki zatvorenih usta, neki otvorenih malo više, ali jednako bez prava da bilo šta kažu. Njihovi izrazi lica govore umesto njih.

slika 116 Na šta to ličiš? (8. deo)

Džulija nosi brus, ali ne i Brus Džuliju

slika 27 Na šta to ličiš? (8. deo)

Megan Foks se izgleda baš dopalo šta je očajna domaćica Eva spremila

slika 35 Na šta to ličiš? (8. deo)

Majkl je pokazao svoje zube, dok bi Ket htela da se pre vide njene lepo iscrtane usne

slika 44 Na šta to ličiš? (8. deo)

Lepo oblikovana brada Leonarda Dikaprija, ali ne i sređene nausnice Kejt Apton

slika 55 Na šta to ličiš? (8. deo)

Ema Votson i Tejlor Svift kao da su videle duha

slika 64 Na šta to ličiš? (8. deo)

Kejti Peri je zaista budna ("Wide Awake"), što se ne bi moglo reći za zamišljenu Majli Sajrus

slika 73 Na šta to ličiš? (8. deo)

Penelope Kruz: “Da,da, Selena, to sam ja, nije moja sestra."

Izvor fotografija: tumblr.com

Prethodne tekstove iz serijala “Na šta to ličiš” možete pogledati ovde.


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Comments