Hm, razmišljali smo kako da vas nasmejemo. A kako drugačije nego uz pomoć “Na šta to ličiš” rubrike. Naravno da su nam holivudske zvezde prve pale na pamet kada je zabava u pitanju. Evo, na primer En Hatavej (Anne Hathaway) koja se toliko obradovala slikanju pa je i zažmurila. Ne zamerite joj, bitno da nije od alkohola. Šakira (Shakira) zato pije samo mineralnu vodu i svoju flašicu ne ispušta iz ruke. Moramo da pohvalimo i Čarlija Šina (Charlie Sheen) koji je ovim povodom spremio i govor. Pa kaže da su gosti ovog “Na šta to ličiš” kataloga i: Avril Lavinj (Avril Lavigne), Kejti Peri (Katy Perry) koja se pojavila u popularnom indijskom fazonu, zbunjeni Metju Mekonahi (Matthew McConaughey), Majkl Felps (Michael Phelps) koji je savršeno plivao u našim vodama.

Dalje, tu je i tanka a visoka Mila Kunis (Mila Kunis), obožavate je, zar ne? Neizostavna Penelope Kruz (Penelope Cruz), Tim Gan (Tim Gunn), Tomi Li (Tommy Lee) i još neki poznati likovi. A evo šta smo zabeležili u njihovim tajnim konverzacijama. Zvezde tako vole da šapuću misleći da ih niko ne čuje.

Slika 158 Na šta to ličiš: Poznati i njihove igrarije

“Dosadio si više sa tim medaljama, Felps”

Slika 252 Na šta to ličiš: Poznati i njihove igrarije

“Povraća mi se od tvojih fora, Čarli”

Slika 349 Na šta to ličiš: Poznati i njihove igrarije

“A kako su ti trepavice tako dugačke?”

Slika 438 Na šta to ličiš: Poznati i njihove igrarije

“Ti misliš da je meni lako?”

Slika 532 Na šta to ličiš: Poznati i njihove igrarije

Ista reakcija. Mora da su videle duha

Slika 633 Na šta to ličiš: Poznati i njihove igrarije

“Da li ja to vidim masnicu ispod desnog oka?”

Slika 724 Na šta to ličiš: Poznati i njihove igrarije

“Au ženo, koliki nos ti imaš”

Izvor fotografija: tumblr.com

Prethodne tekstove iz serijala “Na šta to ličiš” možete pogledati ovde.


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Comments