Ališa Kiz (Alicia Keys) nije baš raspoložena za paparace, dok je Amanda (Amanda Lepore) danas krenula da plaši najmlađe, i usput da pokaže nove usne. Popularni holivudski glumci Blejk Lajvli (Blake Lively) i Čening Tejtum (Channing Tatum) su napućili usne i spremni su za slikanje. Američki pevač i tekstopisac Kris Braun (Chris Brown) naočarama se brani od naleta fotografa, dok Ema (Emma Watson) razmišlja kako bi bilo dobro da i ona kupi jedan par istih. Ženi je osmeh najlepši nakit, a to su “očajna domaćica” Eva Longorija (Eva Longoria) i pevačica Džesi Džej (Jessie J) bukvalno shvatile.

Njima to ide od ruke, a njihovim koleginicama Dijani Agron (Dianna Agron) i Kiri Najtli (Keira Knightley) odlično ide pevanje. Mlađa Majli Sajrus (Miley Cyrus) ugledala se na stariju Pink (Pink), što se frizure tiče, pa sada liče kao jaje jajetu. Već smo navikli na Rijanine (Rihanna) duge i negovane nokte, ali glumac Rajan Rejnolds (Ryan Reynolds) ne može da veruje šta vidi.

slika1@ Na šta to ličiš: Poznati u epizodi “Neprepoznatljivi”

Ko je vas tako pustio iz kuće?

slika2@ Na šta to ličiš: Poznati u epizodi “Neprepoznatljivi”

A šta se vama desilo?

slika3@ Na šta to ličiš: Poznati u epizodi “Neprepoznatljivi”

A da mi pozajmiš naočare, Kris?

slika4@1 Na šta to ličiš: Poznati u epizodi “Neprepoznatljivi”

Ako tako pevate kao što izgledate…

slika5@ Na šta to ličiš: Poznati u epizodi “Neprepoznatljivi”

Kao jaje jajetu

slika7@ Na šta to ličiš: Poznati u epizodi “Neprepoznatljivi”

Nismo vas ni prepoznali


Aleksandra Dejanović je studentkinja novinarstva, uvek nasmejana i pozitivna. Obožava kafenisanje sa prijateljima i čvrsto veruje da se sve dešava sa razlogom.

Comments