Pa zar se tako ponašaju holivudske zvezde? Mnogo šminke, a nikakav efekat. Grimasa koliko hoćete da vam izmame smeh i podignu samopouzdanje. Nisu ni oni savršeni. Za početak, da vam ih predstavimo. Današnji kolaž otvara Ešli Džad (Ashley Judd), kojoj očigledno nije sve po volji. Adam Lambert (Adam Lambert) je američki idol koji nam je pokazao da može da izgleda zastrašujuće do krajnje granice. Kanadska pevačica Avril Lavinj (Avril Lavigne) i njena drugarica iz vremena devedesetih Britni Spirs (Britney Spears) kao da su propale. Najlakše je da godine okrivimo za to. Nabacila kilažu, a takođe i crveni karmin – pop diva moćnog glasa Agilera (Christina Aguilera) u društvu Keli Ozborn (Kelly Osbourne).

Glumac Džejk Džilenhal (Jake Gyllenhaal) dočekaće vas u svom maniru, samo sa malo više brade i sumnjivim pogledom upućenim Klintu Istvudu (Clint Eastwood). Zanosna Italijanka, Monika Beluči (Monica Bellucci), ostavlja bez daha i muškarce i žene, a takođe i nabija komplekse, kako nama, tako i koleginicama iz Holivuda. Najslađe ostavljamo za kraj. A u okviru naše “Na šta to ličiš” poslastice našle su se: Rejčel Bilson (Rachel Bilson) i Selena Gomez (Selena Gomez).

Sledi sedam grimasa malopre navedenih ličnosti u kojima ih nikada pre niste videli. Budite spremni na iznenađenja.

Slika 175 Na šta to ličiš: Sram te bilo!

I ja bih da probam zmiju, ali ne ide da te kopiram

Slika 256 Na šta to ličiš: Sram te bilo!

Mjerkam te, mjerkam

Slika 343 Na šta to ličiš: Sram te bilo!

Miris tvog karmina u vene me puca

Slika 438 Na šta to ličiš: Sram te bilo!

Bolje biti pijan nego star

Slika 529 Na šta to ličiš: Sram te bilo!

Harale su devedesetih i evo rezultata

Slika 621 Na šta to ličiš: Sram te bilo!

Ti misliš da si lepša jer si mlađa? Malo sutra, Selena

Slika 718 Na šta to ličiš: Sram te bilo!

Gledam je i krstim se


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Comments