Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Na šta ukazuje boja i oblik vaših očiju

Na šta ukazuje boja i oblik vaših očiju

1/3

Crte karaktera i osobine ličnosti od davnina se tumače kako prema položaju zvezda, tako i prema linijama na dlanovima, crtama lica i svim ostalim telesnim odlikama. Evo kako se tumači boja i oblik očiju.

Svetlo plave oči imaju energične, komunikativne i osećajne osobe, ponekad sklone ljubomori i nedostatku samopouzdanja, a tamno plave oči ukazuju na produhovljenost i kreativnost. Uopšteno, plave oči imaju osobe otovorenog duha, često borci za pravdu i buntovnici, spremni da uvek iskažu svoje mišljenje. Plavooki su skloni dugim ljubavnim vezama, žele porodicu i traže odanog partnera. Njihovoj moći zapažanja ništa neće promaći, veoma su pronicljivi i šarmantni.

Smeđe oči karakterišu veoma saosećajne osobe, koje ne odustaju od svojih ciljeva. Smeđooki su razumni i mudri, ali zato ne podnose autoritete i ponekad deluje kao da nemaju ni prema kome poštovanja. Svoju nesigurnost rešavaju tako što se “bacaju u vatru” da što pre prođu kroz ono čega se pribojavaju i zato ih ljudi doživljavaju kao veoma hrabre – što verovatno i jeste definicija hrabrosti. Strastveni su i lako se upuštaju u površne veze, ne otkrivajući mnogo o sebi.

oci Na šta ukazuje boja i oblik vaših očiju

Crne oči su zapravo veoma tamno smeđe i skreću pažnju svojim vatrenim svetlucanjem. “Gorući” pogled ukazuje na hrabrost, maštovitost i kreativnost, energičnost, ljubav prema umetnosti i prema životu. Ove osobe stoički podnose životne udarce, dobro kanališu stres i brzo se oporavljaju posle životnih padova. Rođene su vođe, znaju kako da usreće partnera, ali su u vezi uvek dominantni. Crnooki su dobar oslonac u partnerstvu i prijateljstvu, u svim životnim situacijama.

Zelene oči imaju kreativne i energične osobe, koje rado prihvataju izazove i ne dozvoljavaju da se bilo šta ispreči na putu njihove lične sreće. Usredsređeni na svoje ciljeve, nisu baš velikodušni, a često su posesivni i ljubomorni. Ako ih povredite, neće vam oprostiti nego će težiti da se osvete. Zato su strastveni ljubavnici i veoma seksepilni.

Editors choice