Staviti mu do znanja da vam se dopada, a ne delovati očajno ume da bude prilično teško. Ne želite da zvučite kao psihopata, zar ne? Dame moje, navodim vam devet top načina kojima ćete mu staviti do znanja da vam se dopada, ali vrlo suptilno, ne očajno i napadno!

1. Budite zavodljivi

Svaki tip voli kada devojka sa njim flertuje! Shvatite to. Zbog toga se oseća seksi, poželjno i ovo je svakako jedan od najboljih načina da mu stavite do znanja da vam se dopada. Flertujte pomalo, ubacite poneki osmeh, dodirnite mu kosu – sve je to deo plana, dame!

2. Delite mu komplimente

Koliko god da muškarci vole da flertuju, vole i komplimente! Komplimenti su zaista jedan od najboljih načina da mu kažete šta najviše volite na njemu. Ako vam se dopada njegovo telo, pohvalite ga! Kosa? I to pohvalite.

3. Duboki razgovori

Kada sa muškarcem povedete neki ozbiljan razgovor, oni to često uzimaju kao znak da ste zainteresovani. Jedan od sigurnih načina po kojima će znati da vam se dopada je da se upustite u neku interesantnu i umnu konverzaciju – ceniće što ste mu dali priliku da vas upozna!

4. Osmehnite se

Devojke, pokažite te svoje bisere! Ne samo da će mu ovo dati povoda da vam priđe, nego ćete i izgledati sjajno i vedro u osmehu. Stoga, samo napred!

slika119 Načini da mu suptilno stavite do znanja da vam se dopada, a da ne zvučite očajno

Osmeh i gvozdena vrata otvara

5. Budite svoji

Nikada nemojte praviti odstupanja od ličnih stavova zbog muškarca. Ovo je veoma bitno! Ako vam se tip zaista dopada, i ako želite da se i vi dopadnete njemu – onda budite to što jeste, a ne ono što ste zbog njega postali. Opustite se i daleko ćete stići. Obećavam.

Comments