UŠĆE Shopping Center, u saradnji sa brendom Sport Vision i britanskim outdoor brendom Karrimor, uz podršku magazina “Planeta”, organizuje akciju Moj sportski izbor”.

Ako ste ljubitelj penjanja, planinarenja ili bilo kog drugog sporta u prirodi, pošaljite vašu omiljenu fotografiju i kratku preporuku zašto je to baš sport koji volite i preporučujete drugima na usceakcije@usceshoppingcenter.com, od utorka, 28. oktobra, do utorka, 11. novembra. Sve učesnike akcije Sport Vision će obradovati sa 20% popusta na artikle outdoor brenda Karrimor. A autore tri najinteresantnije fotografije i preporuke, po odabiru žirija, čekaju vredni pokloni – kupovina Karrimor artikala u iznosu od 11.000,00, 8.000,00 i 6.000,00 dinara. Takođe, pobednički postovi će biti objavljeni na UŠĆE blogu.

nagradni foto konkurs preporucujem moj sport jer 1 Foto konkurs za ljubitelje sporta

Pravila i uslovi učešća u nagradnom foto-konkursu “Preporučujem moj sport, jer…”

Jedan učesnik može poslati najviše jednu validnu fotografiju tokom celog perioda trajanja konkursa. Ukoliko učesnik pošalje više fotografija, u obzir će biti uzeta samo fotografija koju je učesnik prvu poslao. Učesnici fotografije mogu slati najkasnije do 11.11.2014. godine u ponoć.

Svi učesnici konkursa će biti nagrađeni sa 20% popusta na Karrimor artikle u prodavnici Sport Vision (potrebno je dostaviti svoje ime i prezime i mejl adresu).

Nakon završetka konkursa, žiri bira tri pobednika, koji će biti javno objavljeni 14. novembra 2014. godine.

Zaposleni UŠĆE Shopping Centra i kompanije Sport Vision, članovi njihove uže porodice (pri čemu se pod članovima uže porodice smatraju bračni drug i deca) i lica koja učestvuju u realizaciji konkursa nemaju pravo učešća u konkursu.

UŠĆE i Sport Vision imaju pravo da sve fotografije koje su učestvovale u konkursu objavi na svojim komunikacijskim kanalima.

Comments