Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Svačega se nagledamo iz sezone u sezonu kada je dizajn enterijera u pitanju, i sve je teže proceniti šta je trend a šta trenutna zaluđenost nekih dizajnera i dizajnerki. Setimo se prošlogodišnje sveopšte pomame za flamingosima koje se smo viđali od dizajna enterijera do pakovanja, set dizajna, industrijskog do modnog. Ima tako nekih momenata koji dođu i prođu ali se generalno ipak nakon sajmova i prvih nekoliko meseci nove godine, iskristališe šta je to trend. Ove godine je prilično dinamično u tom pogledu i čini se da ponuda može da zadovolji i najstrožeg minimalistu i najflambojantnijeg ljubitelja flamingosa i ostalog šarenila. Pa, koji su trendovi koji ovih dana zauzimaju top pozicije u svetu enterijera?

Nameštaj od tamnog drveta

Nameštaj je spreman da se otisne put tamnije palete ove godine, ali je pitanje da li smo i mi? Navikli smo na skandinavski pročišćenu estetiku, svetle zidove i još svetlije, izbeljeno drvo koja je zahvaljujući severnjačkoj estetitici bilo izuzetno popularno poslednjih godina. Ova godina kaže da je vreme da napustimo tu sigurnu i komfornu zonu i opredelimo se za tamnije drvo koje će uneti moderni luksuz i retro glamur u naše domove. Metalik dodaci, kao što su drške, i nožice, čine savršeni završni detalj, i dodaju i onaj eksta glam osećaj.  Istina je, tamno drvo nije za svakoga, ali nije ni izbledelo. Eksperiment je, ali vredan, jer komadi od recimo oraha, sa dodatkom od zlata i mesinga i nekom mermernom površinom odaju nestvarno sofisticiran utisak, i isti unose u prostor.

View this post on Instagram

Find a desk that makes work feel like play #lifegoals

A post shared by Swoon (@swooneditions) on

Raskošni pigmenti

Idemo hrarbrije i sa koloritom. Bilo da su u pitanju zidovi ili komadi nameštaja, iskusni dizajneri savetuju eksperimentisanje. Smiriti celu prostoriju dubokom sivom recimo, ali je zato neočekivnao otvoriti crvenim vratima i sofom u istoj boji. Dosta hrabrije, dosta eksperimentnije. Tamno ljubičasta, mornarsko plava i emerald zelena su ove godine popularnije nego ikada. Sve ove raskošne boje i nijanse se predivno upotpunjuju komadima nameštaja od pliša. Ako pak i nije ceo komad u pitanju, dovoljno je i jastuče da pojača raskošnost cele prostorije.

View this post on Instagram

Fun with @carolynenglefield @maxkimbee today.

A post shared by Ashley Whittaker (@ashleywhittakerdesign) on

Editors choice