Kao i uvek, Holivud ne spava i punom parom nam donosi nove filmove. Kraj 2012. godine je obeležio prvi deo “Hobita” (The Hobbit: Unexpected Journey), a početak nove će obeležiti različiti žanrovi: od komedije do akcije. Ono što vam možemo reći jeste da će za svakog da bude jedan film da mu skroz odgovara.

“Đangova osveta” (Django Unchained)

Kventin Tarantino (Quentin Tarantino) se vraća na velika vrata novim filmom i zvezdanom glumačkom postavom, koju predvodi Leonardo DiKaprio (Leonardo DiCaprio). Čak i da niste veliki fan njegovih fimova, verujemo da će vas privući sva ta zvučna imena.

“Gangsterski odred” (Gangster Squad)

Priča smeštena u četrdesete i pedesete godine prošlog veka, dok se policajci trude da Los Anđeles očiste od gangstera. Šta je najgore što se može desiti? Glumačku postavu čine Ema Stoun (Emma Stone), Rajan Gosling (Ryan Gosling) i Šon Pen (Sean Penn).

163 Najavljeni filmski hitovi za zimu 2013.

Vratite se u opasna vremena

“Dobar dan da se umre muški” (Good Day To Die Hard)

Čekali smo i konačno dočekali! Većina nas je odgledala svaki deo ovog serijala i verovatno će odgledati i dugoočekivani peti deo. Brus Vilis (Bruce Willis) reprizira svoju ulogu, a nama ostaje da vidimo kako će se snaći u ulozi oca.

“Sedmi sin” (The Seventh Son)

Avantura smeštena u drugačiji 18. vek, gde glavnu ulogu ima mladi Tomas koji se uči da postane borac protiv zlih duhova. Kada njegov mentor ode, a zla Majka Malkin pobegne iz kovčega, suočiće se sa najvećim izazovom.

249 Najavljeni filmski hitovi za zimu 2013.

Ben Barns kao mladi Tomas

“Poslednje uporište” (The Last Stand)

Arnold Švarceneger (Arnold Schwarzenneger) glumi šerifa u malom gradu gde se skoro nikad ništa ne dešava. Međutim, priča počinje da se zahuktava tek kada veliki narko-bos kreće da beži prema meksičkoj granici i ukrsti puteve sa njim.

“Parker” (Parker)

Džejson Stejtam (Jason Statham) je ponovo u ulozi koja mu najviše leži. “Parker” je priča o osveti lopova, koje je bivša družina izdala i sada je vreme za osvetu. Naravno, tu je i pomoć prelepe devojke koju glumi Dženifer Lopez (Jenifer Lopez).

338 Najavljeni filmski hitovi za zimu 2013.

Da biste otišli čisti, morate da igrate prljavo

Izvor fotografija: tumblr.com, totalfilm.com, imdb.com


Agneza Janović – komplikovana i tvrdoglava, beznadežno zaljubljena u fiktivne likove. Za sve životne boljke prepisuje ogromnu šolju kafe i čokoladu. Dobra knjiga, dobar film i odlična serija su sitnice koje joj život znače.

Comments