Evo šta možeš da očekuješ prvih dana nakon porođaja!

Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

Cat Eye Look – Klasika koja traje

1/3

Sjajan početka godine znači i dopunjavanje liste “where to”. Manje i više pristupačna putovanja, rajske destinacije, destinacije iz snova, ili one na koje nas duša zove. U to ime rešili smo da konsultujemo zvezde i upitamo ih za konstruktivan savet… Koja destinacija je idealna za beg za svaki horoskopski znak?
Da bismo ubili dve muve jednim udarcem uključili smo low cost i luksuznu destinaciju.
Spremite se polećemo!

Ovan

Budimpešta, Mađarska

Jedan od onih gradova koji se konstantno nalaze na nekoj top 10 listi. Zadivljujuća arhitektura, ukusna hrana, veoma pristupačno i što je najvažnije, veoma blizu. Idealno za impulsivnu prirodu Ovna da se bez puno planiranja spakuje odmah posle posla i kroz nekoliko sati je na destinaciji.

Phu Quoc, Vitenam

Samostalno putovanje na tropsko mesto je preporučljivo ove godine. Posebno van sezone, na primer između oktobra i decembra, kada Jupiter pređe u Strelca. To će ti značiti da se osamiš i budeš potpuno prisutna sama sa svojim mislima. Bele peščane plaže, sveža morska hrana i očaravajuće kišne šume– zagarantovano jedan od najboljih odmora ikada.

Bik

Paros, Grčka

Ovo udaljeno grčko mesto je idealno za beg od sveta: mnogo je toga za istražiti, predivna arhitektura uz indi radnje i vizantijske crkve u starog gradu Parikia. Nema boljeg mesta za i uživanje u laganom ritmu življenja.

Paso Robles, Kalifornija

Paso Robles veoma podcenjena zemlja vina u Severnoj Kaliforniji, sa preko 200 vinarija. Večera, degustacije i šetnja kroz vinograde daleko u Kaliforniji. Ima li većeg raja za jednog Ferdinanda hedonistu?

Blizanci

Prag, Češka

Najraznovrsnija ekipa koja se okuplja u ovom gradu, koji vremenom zaista postaje sve ozbiljniji melting pot kreativaca, je nešto što jednom Blizancu ne može da ne odgovara. Uz pivo, dva upoznaćeš najneverovatnije sagovornike.

Marakeš, Maroko

Nema boljeg načina da naučiš o nečijoj kulturi nego šetnja ulicama novog grada i upoznavanje sa ljudima i običajima. Marakeš i lavirinti stare Medine su zaista raj za čula, od mirisnih začina do zadivljujuće ukrašenih palata.

Rak

Bodrum, Turska

Bodrum je u poslednje hotspot džet seta, a zapravo je veoma blizu i pravi izbor. Idilična zapadna obala Turske poznata kao Tuska rivijera ili Tirkizna obala uključuje široku ponudu od sjajnih plaža i resorta sa 5 zvezdica, do mnoštva bazara i lokalnih radnji i restorana

Boca Chica, Dominikanska Republika

Još mora za Raka naravno! Minglovanje sa lokalnim stanovništvom je izueztno bitno za Rakove a malo je mesta na kojima to tako spontano dolazi kao ovde. U ovaj grad na plaži često dolaze ljudi iz obližnje pestonica Santo Domingo, i ako odeš spremi se da budeš izazvana na duel odbojke na plaži.

Editors choice