Jedno od najpoznatijih beogradskih mesta koje se izdvaja po dobroj atmosferi svakako je Informbiro. Posle praznika u Informbirou se sjajan provod nastavlja, a sve što vam je potrebno da se uputite na ovu lokaciju jeste dobro društvo.

Informbiro je spremio program za mesec maj koji morate ispratiti. Maj će u Informbiro-u obeležiti kvalitetni pop zvuk. Nastupi koji se ne smeju propustiti su:

05.05.2016. četvrtak – Boris Režak acoustic night

12.05.2016. četvrtak – Martina Vrbos acoustic party night

19.05.2016. četvrtak – Boris Režak acoustic experience

26.05.2016.četvrtak – Martina Vrbos promocija spota&acoustic party night

Live Performance Boris Rezak Najbolja ŽIVA svirka u gradu ovog maja

Naše zvezde su:

Jedna od najvećih pop zvezda sa naših prostora Boris Režak nastupiće u Informbiro-u ovog maja i zapevati stihove aktuelnog hita “Vjeruj mi na riječ”.

Boris je bio predstavnik BiH na pesmi Evrovizije 2002. godine, učesnik festivala: „Sunčane Skale“ (2007), „Hrvatski Radisjki Festival“ (2007), „Radiski festival BIH“(2007), „Radijski Festival Srbija“(2006), „Festival Bihać“(2006), „HrvatskiRadijski festival“ (2004), „Beovizija“(2004), „Budva“(2003), „Banja Luka“(2002), „Budva“(2001), „Banja Luka“(1999).

Njegovi najpoznatiji hitovi su: Anđeo, Ja postojim, Sve bih s tobom ja, Samo jednom, Pokora…

Martina Vrbos hrvatska kantautorka, rođena 29. februara 1984. godine u Rijeci.

1997. godine se pridružuje poznatoj muzičkoj grupi „Putokazi“, te sa njima nastupa na svim većim festivalima i koncertima.

2004.godine se pridružuje grupi „Let 3“, i postaje stalni prateći vokal.

Live Performance Martina Vrbos Najbolja ŽIVA svirka u gradu ovog maja

Od 15. godine nastupa s Radom Šerbedžijom, imala je prilike nastupati i sarađivati sa Zoranom Predinom, Đorđem Balaševićem i drugima, a ta saradnja traje još i danas, i koncerti su im mesecima unapred rasprodani.

Martina za sebe kaže da joj je za sreću malo potrebno, da je veoma osećajna, a da joj je mana naivnost. Ne voli laž, licemerje, nepravdu i zavist.

Kaže da je uvek može oraspoložiti koncert, poziv na ples i prijateljski razgovor. Martina je širu slavu stekla učešćem u reality show “Survivor”.

Radila je naregionalnom MTV kanalu, bila zaštitno lice T-mobile kampanje u Hrvatskoj, i učestvovala je velikom broju emisija zabavnog karaktera, kakonaprostoruHrvatske, takoišire.

Posetite Martinin YouTube kanal OVDE.

Dođite da se lepo provedemo zajedno i ne propustite dobru zabavu!

Lokacija: Informbiro, Uskočko Sokače BB, pešacka zona Knez Mihajlove.

Rezervišite svoje mesto na vreme putem telefona 062 62 42 62.

Vidimo se! Posetite Facebook stranicu Informbiro-a!

Comments