Immo Outlet Centar je prvi autlet centar u Srbiji koji na jednom mestu nudi mogućnost kupovine proizvoda najpoznatijih svetskih i domaćih brendova po atraktivnim cenama tokom cele godine.U prijatnoj atmosferi centra kupovina dobija potpuno novo značenje, jer je ponuda pažljivo odabrana i kreirana tako da u njoj možete pronaći sve ono što čini sastavni deo života i svakodnevice, od odevnih komada, kozmetike, aksesoara, elektronike, pa do supermarketa.

Lako dostupan, sa bogatom i kvalitetnom ponudom Immo Outlet Centar zadovoljava sve potrebe svojih posetioca. A to su prepoznali posebno ljudi sa porodicom, jer istovremeno mogu da obave nedeljnu kupovinu u marketu, plate račune, obnove svoj orman novim komadima, izaberu poklon za razne događaje, popiju kafu. I sve to dok deca provode vreme na prostranom igralištu koja se nalazi ispred centra. Sjajno, zar ne?

Immo Outlet Centar Gandijeva 21 Najbolje letnje cene u gradu su u Immo Outlet Centru

Takođe, za sve one koji se tek sada pripremaju za godišnje odmore ili samo nastoje da ovog leta osveže svoje gardarobere, Immo je omogućio i dodatna sezonska sniženja, koja mogu napraviti značaje uštede u kućnim budžetima, jer su popusti realizovani na postojeće autlet cene.

Vidimo se ovog leta u Gandijevoj 21!

Comments