Da li da mu pošaljete dvosmislenu poruku, da napišete nešto obočno ili poetično, ili nešto četvrto? Evo šta treba da otkucate onome ko vam se sviđa, u zavisnosti od toga koji je znak u horoskopu.

Ovan

On ne voli okolišanje i dvosmislenost, jer je aktivan, dinamičan i nema vremena da tumači šta ste hteli da mu kažete. Budite jasni – slobodno ga pozovite na dejt, a možete i predložiti neki konkretan sadržaj. Što jasnije i konkretnije, to bolje.

Bik

Tvrdoglavi, ali romantični, Bikovi će oklevati da vam prvi pošalju poruku. Zato mu napišite “nedostaješ mi” to će mu reći sve što želi da zna. Verovatno ćete dobiti kao odgovor “i ti meni” što sigurno znači da je vredan vašeg interesovanja.

Najbolje poruke za momka Najbolje poruke za momka koji vam se sviđa, prema njegovom znaku u horoskopu

Blizanci

Pokažite mu da ste zapamtili ono što vam je pričao o sebi i da ste zainteresovani za njegov život. Pošaljite mu poruku u kojoj ga pitate kako se odvija projekat o kome vam je govorio, da li je rešio problem koji je imao na poslu, ili nešto treće, ali sasvim određeno, što će mu staviti do znanja da ste ga slušali i primili k znanju ono što je njemu važno.

Rak

On je ozbiljan i ne želi površan odnos. Napišite mu nešto kao “ne mogu da prestanem da mislim na tebe,” to je istovremeno romantično i ozbiljno, baš po meri jednog Raka, koji želi da zna koliko vam je važan.

Comments