Strelac

Obično nije dobra taktika poslati nekome samo “hej” ali Strelac je pametan i ne voli da komplikuje. Jasno mu je da mu šaljete poruku zato što mislite na njega, što vam nedostaje i što prosto “hej” ima dublje značenje.

Jarac

Postavljajte mu pitanja. Kako mu je prošao dan na poslu, da li je dobio raspored za sledeću nedelju, kako je bilo na treningu, da li je završio sređivanje stana? Razgovarajte sa njim o praktičnim stvarima i pitajte ga za savet, tu je na svom terenu.

Najbolje poruke za momka4 Najbolje poruke za momka koji vam se sviđa, prema njegovom znaku u horoskopu

Vodolija

Umesto da mu kuckate poruku, pošaljite mu fotografiju neke prirodne lepote koju ste usput zapazili i fotografisali, zato što želite sa njim da podelite svoj umetnički doživljaj. Takođe, pošaljite mu link do sadržaja o kome ste nedavno raspravljali, ili pominjali, jer je Vodolija veoma angažovana, osim što je umetnički tip.

Ribe

Napišite mu kako ste se lepo osećali sa njim, ili kako ste se usred posla setili nečega što vam je oboma bilo smešno i kako ste se kikotali, dok su vas kolege čudno gledale. Ili mu pošaljite neku internu šalu, ukoliko ih već ima među vama.

OVDE možete pročitati mesečni horoskop za decembar.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.favim.com, www.harpersbazaar.com

Brankica Milošević

Comments