Lav

Biće mu drago da mislite na njega, jer voli pažnju. Pošaljite mu poruku o tome da ste gledali film koji vam je preporučio i da vam se veoma dopada, ili da ste videli ili čuli nešto što vas je podsetilo na njega. Biće polaskan.

Devica

On voli da analizira i iznosi svoje mišljenje. Pitajte ga da li je gledao poslednju epizodu serije koju oboje pratite i šta misli o toku događaja. Povežite se sa njim na osnovu zajedničkih interesovanja – sa serijom ne možete promašiti.

Najbolje poruke za momka3 Najbolje poruke za momka koji vam se sviđa, prema njegovom znaku u horoskopu

Vaga

Nemojte mu slati jednostavne i kratke poruke, tipa “kako si” i “šta ima novo” nego mu ispričajte neku priču o tome šta vam se dogodilo, šta vas je nasmejalo, uznemirilo, ili oduševilo. To će zaintrigirati i izmestiti konverzaciju na bezbedan teren, na kome može da pokaže svoju upućenost i šarm.

Škorpija

Flertujte. Recite mu kako dobro izgleda na onim fotkama na Instagramu, ili kako mu odlično stoji košulja koju je sinoć nosio, ili da mu ta frizura odlično stoji… Uputite mu koliko god hoćete komplimenata, Škorpiju nećete time odbiti ili uplašiti.

Comments