Manic – Halsey

Još jedan album koji sam nažalost poslušala među poslednjima i koji mi se zaista dopao! Od “I HATE EVERYBODY” preko “killing boys” pa sve do “Finally // beautiful stranger”, Halsey je zaista prešla ozbiljan put i zato svima preporučuje da poslušaju “Manic”. Inače, između pesama na listi se nalaze mali prelazi koje takođe treba da slušaš jer zajedno čine divnu celinu.

Circles – Mac Miller

Samim tim što slušaš njegov posthumni album, neće ti biti svejedno, a dodaj na to još i emociju kojom odiše… Tužno, ali snažno, i zaslužuje da mu posvetiš ozbiljnu pažnju. 

Music to Be Murdered By – Eminem

Realno, ništa se ne može porediti sa Eminemom od ranije, ali to ne znači da ovom albumu ne treba da daš šansu. Sigurno će ti se svideti ukoliko patiš za tim danima kvalitetnog “pravog” repa. 

Rare – Selena Gomez

Ceo album, od početka do kraja, ispunjen je stihovima o izgubljenoj ljubavi, ali i istovremenom pronalasku sebe – a svaka od nas je to makar jednom iskusila. I zato je ovaj album tako vredan i moćan. Ako trenutno prolaziš kroz sličnu fazu, slušajući Selenu dobićeš gomilu inspiracije za svoje Instagram postove! #posvećeno

How to Be Human – Chelsea Cutler

Ovo je njen prvi solo projekat i samim tim, u njega je uložila sve što ima, celu sebe, srce i mozak. Zaista, ona je toliko otvorena po pitanju svojih osećanja koja je opevala na ovom albumu da će ti se činiti kao da slušaš priču o raskidu svoje najbolje drugarice.

Changes – Justin Bieber

JB je izdominirao 2015. godine sa svojim albumom “Purpose”, tako da je sam sebi dao ozbiljan domaći zadatak. Ovaj album je solidan, nije svaka pesma toliko dobra, ali ima onih koje će ti se sigurno sideti. Ukusi su različiti, ali biće ovde za svakog ponešto, a za nekog sve.

High Road – Kesha

Kesha se vraća skroz u svom fazonu sa svojim novim, pomalo eksplicitnim albumom, ali hej, to se od nje i dalo očekivati! Biće ovde zanimljviih lekcija o ženama, kao na primer ta da su žene multidimenzionalne ili ona da ako si high i spavaš naokolo nisi loša osoba. Hm… OK?

I, jedno jako važno pitanje za kraj – GDE JE RIHANNIN ALBUM???

Naslovna fotografija: instagram.com/dualipa

Ivana

Comments