#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Najbolji beauty saveti koje smo do sada čuli

Najbolji beauty saveti koje smo do sada čuli

1/3

Svi volimo da verujemo rečima brojnih beauty kompanija i lanaca, koji preporučuju raznorazne proizvode za negu kože i tela uopšte, ali uvek ima onih koji postavljaju to pitanje poverenja, koliko im ga treba pokloniti, a koliko ga čuvati sebično? Budući da se radi o onome što je svima nama veoma važno, odnosno o koži koja bi trebalo uvek da je negovana, zdrava i lepa, onda nikome ne treba poverenje davati u potpunosti. Saveta i predloga je u velikoj meri, ali neke od ovih je vredno čuti, jer su zaista blaga vredni.

Kada je u pitanju tvoj makeup, jedna od bitnih stvari koju treba da znaš i uvek da pratiš jeste da uskladiš proizvode koje koristiš prema teksturi. Ukoliko koristiš jedino tečni puder, onda neka svi ostali proizvodi budu takvi, korektor, hajlajter, proizvodi za kontuirsanje… Ako, pak, koristiš nakon tečne podloge neki puder u prahu kako bi sve setovala, odnosno matirla svoje lice, onda neka i ostali proizvodi budu u prahu, jer ćeš na taj način izbeći nagomilavanje proizvoda u nekim delovima lica, naglašavanje nekih nedostataka, a svakako je uloga makeup-a da je učini lepšom, blistavijom i svežijom.

Ako popunjavaš svoje obrve, kako bi im dala definiciju i lepši oblik, onda si verovatno često u potrazi za proizvodom koji to najbolje radi. Kada ga već pronađeš, bitno je da znaš kako sama možeš najbolje da ih “središ”, a to svakako nije tako jednostavan zadatak. Uzmi ogledalo u ruke, stani pred neki prozor kako bi svetlost padala na tvoje lice, te malo nagni glavu ka dole, kako bi svaki deo obrve videla i ona ih polako popunjavaj. Na taj način ćeš ih najbolje uokviriti, a samim tim i otvoriti svoje oko.

beauty saveti saveti za negu nega koze 4 Najbolji beauty saveti koje smo do sada čuli

 

Editors choice