Iako kod nas ova praksa nije mnogo zastupljena, širom sveta se ljudi često okupljaju u hotelskim barovima, jer se u njima služi najbolje piće, a uz to je zagarantovan dobar provod i odlična atmosfera.

Danas vam predstavljamo najbolje i najpopularnije hotelske barove na svetu.

“The Drake”, Toronto

Bar “The Drake” u Torontu idealno je mesto za sve hipstere koji vole da slušaju dobre DJ-eve, da uživaju u modnim revijama i odličnim napicima, jer njegov enterijer predstavlja miks murala na drvetu i kožnih stolica, čime se stvara idealna atmosfera za sve aktivnosti. Bilo da se odlučite za njegovu “Sky Bar” terasu ili za podzemne prostorije, u kojima nastupaju velike svetske zvezde, odličan provod vam je zagarantovan.

najbolji hotelski barovi na svetu the drake Najbolji hotelski barovi na svetu

“The Connaught”, London

Ako volite Art Deco stil u barovima i fenomenalne koktele, onda je hotelski bar “The Connaught” u Londonu odličan izbor za vas. Smešten u istorijskom delu Majfera, ovaj bar je idealno mesto za sve ljubitelje klasike. A ako ne volite koktele, u njemu se možete počastiti i dobrim šampanjcem ili konjakom.

najbolji hotelski barovi na svetu the connaught Najbolji hotelski barovi na svetu

“Niyama”, Maldivi

“Niyama” je hotelski bar na Maldivima koji predstavlja idealno mesto za sve ljubitelje noćnog provoda, s obzirom na to da u njemu gostuju neki od najboljih svetskih DJ-eva, koji ionako vrelu atmosferu učine još vrelijom. Ovaj bar se nalazi na plaži, pa ćete, osim što ćete se dobro provesti, i lepo pocrneti.

najbolji hotelski barovi na svetu niyama Najbolji hotelski barovi na svetu

“Faena”, Buenos Ajres

“Faena” je pravo kabaretsko mesto, ukrašeno crvenim zavesama i sofama i mnoštvom lustera, koje se nalazi u glavnom gradu Argentine, Buenos Ajresu. U njemu možete uživati u sjajnom piću, ali i u neverovatnim nastupima tango plesača.

najbolji hotelski barovi na svetu faena Najbolji hotelski barovi na svetu

“Sir Albert”, Amsterdam

“Sir Albert” je jedan od najpopularnijih hotelskih barova u Amsterdamu, zato što se na njegovom meniju nalaze sva moguća istočnjačka i zapadnjačka pića, dok će ljubitelji martinija sigurno uživati u jednoj od najboljih boca ovog pića na svetu.

najbolji hotelski barovi na svetu sir albert Najbolji hotelski barovi na svetu

Izvor fotografija: harpersbazaar.co.uk

Jasna Đorđević

Comments