Kupatilo je često prostorija kojoj posvetimo najmanje vremena, a kada bismo mu posvetili samo malo više pažnje – mnogo bismo dobili. U ovoj prostoriji započinjemo svako jutro, i ono je naš partner u opuštajućim kupkama u stresnim danima, pa zašto mu konačno ne bismo posvetili malo pažnje? U nastavku teksta vam predstavljamo trendove u uređenju kupatila koje smo primetili na Instagramu, a vi se odlučite koji će se najbolje uklopiti uz estetiku vašeg enterijera. Neki od predloga zahtevaju veće promene, ako ste za njih raspoloženi, dok neki uključuju male ali efektne detalje koji će vam svakako osvežiti prostor. Uživajte u predlozima i inspirišite se već sad!

Kada na sredini kupatila

Kada na sredini kupatila je san svake žene, a ako nije – trebalo bi da bude! Ovakva kada je romantična i efektna, a savršena je za opuštajuće kupke i one večeri koje ćete posvetiti samo sebi, uz muziku i mirisne sveće. Ona bi trebalo da bude centralni element vašeg prostranog kupatila, a uz nju možete u njega uneti i jednostavni stočić bele boje (savršen za čašu šampanjca uz onu kupku!), kao i biljku koja će uneti zelenilo u prostor.

Ogledalo neobičnog oblika

Ogledalo neobičnog retro oblika sa zlatnim ramom, uneće poseban duh u vaše kupatilo, kako god ono celokupno izgledalo. Ogledalo, kao što je već poznato, otvara svaki prostor u koji se unese, a kada je samo po sebi karakteristično – definitivno može biti statement piece vašeg kupatila. Vintage ogledala u bakarnim ili zlatnim tonovima se dobro uklapaju i uz slavine istih boja, a u istom stilu možete urediti i ručke na ormarićima.

Kada je celo kupatilo otvorena tuš kabina

Otvorene tuš kabine sa visokim tušem i jakim mlazom su jedna od najboljih investicija koje možete da napravite pri uređenju kupatila. Kada imate otvorenu tuš kabinu, nemate problem sa skučenim prostorom i možete slobodno da uživate i učinite svaki jutarnji odlazak na tuširanje ritualom koji će vam ulepšati početak dana. Ukoliko do sada niste probali da se tuširate van skučene tuš kabine, verujte nam – ovo je prava promena za vaše kupatilo.

Comments