Tvoj horoskopski znak ne određuje samo kakva će se dešavanja zbivati u tvom poslovnom, privatnom ili emotivnom životu, već može da ti pruži i neke sasvim drugačije savete, za koje sigurno ne bi mogla da pomisliš da imaju veze sa tim koji je znak zodijaka tvoj. Tako, na primer, tvoj makeup može da se usaglasi sa tim kada si rođena, odnosno u kom znaku, jer to da li si Vaga, Škorpija ili možda Blizanac određuju kakav tvoj makeup look treba da bude tokom ove jesenje sezone. Pronađi šta je najbolje za tebe!

Ovan

Sva pažnja treba da bude usmerena ka tvojim očima. Sređen blistav ten, nude usne, uz nanesen ajlajner koji nije očekivan iznad krisa oka, definitivno je izgled koji treba da isprobaš ove sezone. Za tebe je nešto neuboičajeno i upečatljivo, jer si i ti takva.

ovan Najbolji jesenji makeup za tebe prema tvom horoskopskom znaku

Bik

Tvoje tajno oružje u narednim mesecima moraju da budu trepavice, koje će ti pružiti pogled koji obara sa nogu. Blistav ten, šminka koja izgleda kao da je nemaš na licu, uz dramatične trepavice, da, to je sve što ti je potrebno da bi zasenila sve pred sobo, ali i ono što odgovara tvom senzibilitetu.

bik Najbolji jesenji makeup za tebe prema tvom horoskopskom znaku

Blizanci

Ukoliko je baš ovo tvoj horoskopski znak, onda znaš šta ti je potrebno, malo dramatičnosti, malo zanosnog sjaja i ti si spremna. Jesen za tebe donosi naglašenost očiju, kao primaran cilj, pa uz ajlajner kombinuj malo šljokica kako bi svu tu dramu popela na jedan viši, ekstravagantniji nivo. To je tvoja priroda, zar ne?

blizanci Najbolji jesenji makeup za tebe prema tvom horoskopskom znaku

Rak

Rakove niko ne može da gurne i smesti u neki ćošak, jer oni vole i umeju da budu u prvim redovima. Period pred tobom biće pun glamuroznih dešavanja, savršenog provoda, zbog čega će ti biti potrebno da se istakneš svojim makeup-om. Rakovi, naglašene, neobične obrve, u tom ključu leži vaš uspeh.

rak Najbolji jesenji makeup za tebe prema tvom horoskopskom znaku
Comments