Lav

Jedan od ključnih trendova ove sezone jeste crvena boja, a najviše crvena senka na kapcima. I naravno, ko to ume bolje da iznese nego vatreni Lav. Crvena senka, ne tako precizno nanesena, biće dovoljna da pokaže tvoju strastvenu i borbenu stranu.

lav Najbolji jesenji makeup za tebe prema tvom horoskopskom znaku

Devica

Merkur te tokom ove jeseni sasvim čini dinamičnom, u pokretu si, radoznala si u velikoj meri, praviš čak i neke impulsivne korake i da, sve će se to više primećivati, iz dana u dan. Zato se i tvoja šminka mora prilagoditi trenutnom stanju, kombinuj više boja koja su karakteristične za jesen i time ćeš dobiti odličan izgled.

devica Najbolji jesenji makeup za tebe prema tvom horoskopskom znaku

Vaga

Jednostavnost i otmenost. To su Vage, zar ne? Ono što svi znamo o pripadnicima ovog znaka jeste da su perfekcionisti i da im je izgled veoma bitan. Međutim, jesenja sezona za njih donosi jednostavnost, primeran izgled. Dovoljno će biti da staviš neko rumenilo u prirodnoj nijansi, tek koliko da naglasiš jagodice, malo senke u sličnoj boji i to je to. Jer, ti ne želiš da nečim prekriješ svoju jaku ličnost!

vaga Najbolji jesenji makeup za tebe prema tvom horoskopskom znaku

Škorpija

Trendova je toliko, a ti baš znaš za koji ćeš da se odlučiš. Potrebna ti je dramatičnost, oštar i strog pogled, jer ti želiš daodaš utisak ratnika i jake, borbene osobe, evo kakav bi makeup mogla da nosiš narednih meseci.

škorpija Najbolji jesenji makeup za tebe prema tvom horoskopskom znaku
Comments