Strelac

Spremna si da pokažeš svoju otmenost i prefinjenost. Jedan od trendova u šminkanju koji je već dugo prisutan, svakako je i popularni smokey eye, koji ti se opet preporučuje. I dok je izvorni oblik prilično dramatičan i “jak”, ublažena varijanta će mti savršeno odgovarati, ali i prijati tokom jesenjeg perioda.

strelac Najbolji jesenji makeup za tebe prema tvom horoskopskom znaku

Jarac

Moraš da iskoristiš ono šta imaš, a to je svakako pogled koji zaustavlja sve ostale. Zbog toga, osim naglašenosti očiju, tvoj znak zahteva da dodatno naglasiš trepavice, te da jesen obojiš nekim drugim bojama trepavica, a da to ne bude klasična crna, jer ni ti nisi klasična.

jarac Najbolji jesenji makeup za tebe prema tvom horoskopskom znaku

Vodolija

Tvoja nežnost i romantičnost utiče i na to kako ćeš izgledati. Hladnije vreme te izaziva da dane provodiš ušuškana u krevetu, na nekom toplom mestu, u zagrljaju voljene osobe. Zato će ti trebati i neki topliji, zlatni tonovi na licu, koji će doprineti lepoti ovog godišnjeg doba.

vodolija Najbolji jesenji makeup za tebe prema tvom horoskopskom znaku

Ribe

Udovolji svojoj nestašnoj prirodi, pa nosi makeup koji je primetan i upečatljiv. Ovo je period kada je dovoljno da naglasiš obrve, ali na sasvim neočekivan način, čime ćeš privući brojne poglede, a to će ti svakako prijati sada.

ribe Najbolji jesenji makeup za tebe prema tvom horoskopskom znaku

OVDE možete pročitati godišnji horoskop za 2017!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.elle.com, www.pinterest.com

Comments