Tokom cele ove nedelje imali ste priliku da nam na našoj Facebook stranici pomognete da izaberemo najbolju guzu na domaćoj i stranoj estradnoj sceni. Vašim lajkovima ste presudili i od deset predloga izabrali dve dame koje po vama imaju najviše razloga da kameri okrenu leđa i pokažu svoju pozadinu.

Foto 11 Najbolju guzu na domaćoj i svetskoj sceni ima...

Najbolja guza sa svetske scene: Bijonse

Od pet dama sa strane scene koje prema mnogima mogu da ponesu ovu titulu, ubedljivo ste svojim lajkovima podržali Bijonse. Ova popularna pevačica je jedna od prvih koja je promovisala obline o kojim je i pevala u jednoj od svojih pesama. Sem njenog talenta, mami uzdahe muškaraca iz celog sveta, a dame žele njeno telo i dive se njenoj guzi.

untitled Najbolju guzu na domaćoj i svetskoj sceni ima...

Najbolja guza sa domaće scene: Jelena Karleuša

Iako je osporavaju na mnogo načina, većina će se složiti da Jelena Karleuša ima sjajno telo. Neki bi se ironično našalili da je sve to rezultat estetske hirurgije, ali guzu ove pevačice zapazili smo još na početku njene karijere. Čak i oni koji tvrde da nije njena, ne mogu da ospore da njena guza odlično izgleda. Ovo ste i vi potvrdili time što ste baš njoj dali najviše glasova među ponuđenim predlozima sa domaće estradne scene.

Izvor druge fotografije Facebook stranica Jelene Karleuše

Comments