Četvrti ReebokX-CHALLENGE” trening okupio je juče na Kalemegdanu 120 ljubitelja sporta, zdravog života i fitnes izazova, ukupno 24 tima, koji su se takmičili u rešavanju 15 izazova. Nakon sat vremena zahtevnih mentalnih i fizičkih zadataka sve ekipe su stigle do cilja, ali najviše poena u rešavanju izazova sakupili su timovi “Smeško”, “Ekipa” i “Optimisti”. Članovi pobedničkog tima “Smeško” su ovom prilikom osvojili ZPUMP Fusion 2.5 patike, a drugi i treći tim vredne Reebok nagrade, koje im je obezbedio “Đak Sport”.

9. Reebok XC Photo Mihailo Milovanovic RBK481 Najbrži i najspretniji pokazali kako se timski pobeđuje

Učešće u ovom uzbudljivom takmičenju bilo je besplatno, a na početku treninga, svaki tim je dobio mapu svih punktova na kojima su ih očekivali izazovi koje je trebalo  u određenom vremenskom intervalu savladati. Nakon toga timovi su sami birali svoju startne pozicije.

1. Reebok XC Photo Sasa Nikolic 1 Najbrži i najspretniji pokazali kako se timski pobeđuje

Neki timovi su bili brži u streličarstvu, frizbi izazovu, nošenju džakova od po 15 kg, prevrtanju velikih guma, vučenju sanki ili “prelasku reke” – animacione timske igre u kojoj su takmičari uz pomoć “pontona” morali da pređu određenu razdaljinu. Drugi su pak najviše rezultata postigli u rešavanju zadataka poput zagonetki, slagalice, zatim jednačine bez papira i olovke, sklapanja kocke od datih delova ili matiranju protivnika na šahovskoj tabli.

3. Reebok XC Photo Mihailo Milovanovic RBK471 Najbrži i najspretniji pokazali kako se timski pobeđuje

Nakon završetka svakog izazova takmičari su morali “overiti” svoj čip na datoj stanici pomoću koga je bilo moguće sabrati poene i odrediti uspešnost svakog tima. Do poslednjeg trenutka bilo je neizvesno ko će biti pobednik, ali više je nego očigledno da su se sve ekipe fenomenalno zabavile i još jednom pokazale da samo zahvaljujući sportu možemo biti fizički i mentalno jaki i kao pojedinci i kao tim

Comments