5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Najčešća ubeđenja koja te sprečavaju da pronađeš partnera

Najčešća ubeđenja koja te sprečavaju da pronađeš partnera

1/3

Tražiš onog pravog, kao da si ga izgubila, ili se negde zaturio, podižući svaki kamen, ljubeći razne žabe u nadi da će se pretvoriti u tvog princa i polako gubiš nadu. Ogorčenje peni u tebi i počinje da preliva, već si ubeđena da su „svi oni isti“ da pravi ne postiji, ili da si ti sama potpuno pogrešna. Nezadovoljstvo je poput ljuske koja te zatvara, sve više okoreva i sprečava protok energije i informacija. Ne znaš ko z za tebe može da bude onaj pravi, ako ne ostaneš otvorena za svaku mogućnost, a možda misliš da i jesi, ne prepoznajući ubeđenja koja te drže daleko od bliskosti i partnerskih odnosa. Ovo su neka od najčešćih pogrešnih uverenja, koja navode stručnjaci za odnose.

Misliš da svako ima svoj tip osobe koja ga privlači

Možda je tako, jer svako ima neki svoj tip, koji verovatno nije idealan, ali se većina osobina (kao i izgled) uklapa u njega. I ti verovatno zapažaš muškarce sličnog tipa i nevidljivi su ti oni koji nemaju karakteristike tvog tipa. Ali zašto ne bi ostala otvorena za mogućnost da si ti baš nečiji pravi tip, ili da ćeš to postati kad te bolje upozna, kao i da će neki muškarac koga nisi odmah primetila (jer nije tvoj tip) osvojiti tvoje srce svojom toplinom i muževnošću? Tipovi postoje, ali postoje i varijacije unutar tipa, kao i mogućnost da pronađeš onog pravog u nekome ko uopšte nije tvoj tip.

📸 @MotivationForFitness

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Sve druge su izgleda bolje od tebe

Upoređivanje sa drugim ženama je najgore za tvoje samopouzdanje i stabilnost. Naravno da ima boljih, lepših i mlađih, ali uvek će ih biti. Jednako je pogubno razmišljati kako su i gore od tebe (obične, debele, neugledne) pronašle nekog ko ih voli i koga vole, a ti (koja si toliko bolja od njih) nikako da nađeš nekog. Ne radi se o tome kakve su druge žene i u čemu su bolje ili gore od tebe, nego o tome koliko voliš i poštuješ sebe.

Editors choice