Dejting često deluje zastrašujuće i tera te da se iscimaš i izađeš van svoje zone komfora, zbog čega si nesigurna i obeshrabrena. Ne veruješ da je to pravi način da upoznaš onog pravog, a ipak se nadaš da jeste, ubeđuješ sebe da treba da budeš aktivna i da ne treba da bežiš od pogrešnih i površnih veza, jer tako barem činiš nešto za sebe i ne predaješ se malodušnosti. Evo najčešćih laži koje žene govore sebi da bi se ohrabrile, ili distancirale pre prvog sastanka.

Neću da spavam sa njim, to bi bila greška. I onda lukavo odustaneš od depilacije i seksi donjeg veša. I posle par sati se gorko kaješ što se ipak nisi sredila, za svaki slučaj. A desi se i da glatko prevaziđeš to što nisi baš sveže depilirana i ne nosiš seksi veš.

Popiću samo jedno piće, ne želim da mi popuste kočnice. Ali ispada da te je odveo na krajnje zabavno mesto, gde su svi raspoloženi i ture samo stižu i posle dva sata, on već ima prilike da te vidi pijanu i raspojasanu – nešto što nikako sebi nisi htela da dozvoliš na prvom sastanku.

To neće biti ništa ozbiljno, to je samo sastanak. Ali ti ne možeš da prevariš svoja očekivanja. Možda pokušavaš da oteraš tremu i glad koju osećaš i nadu da će ti se taj tip stvarno dopasti i da će biti baš ozbiljno i da više nećeš morati da izlaziš na prve sastanke i da se tako osećaš.

veza1 Najčešće laži koje govoriš sebi pre prvog sastanka
Comments