10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/2

Svako od nas u nekom trenutku pomisli da je potpuno zavladao svim tehnikama, bilo na polju života, prijateljstva, spavaće sobe ili bilo čega drugog. Nažalost, postoji mnogo mesta za greške kada se radi o ljudskom telu, tačnije, kada se radi o našem odnosu sa tuđim telom. Pretpostavljam, većini je, iz lične nesigurnosti koja se tiče sopstvenog izgleda, problem da svom partneru da smernice kako i šta da radi. Iz istih razloga, mnogi postaju i uštogljeni, pa vremenom, i neinteresantni. Ovo su seks greške koje najčešće žene prave.

Seks greška #1: Pretpostavka da je njemu uvek do seksa         

Da su uvek raspoloženi za seks je možda istina za dečake tinejdžere, ali ne i za muškarce. U svom istraživanju na tu temu, Trejsi Koks (Tracey Cox) objašnjava da muškarci kada pređu sredinu 20. počinju brže da troše energiju i pokušavaju da je jednako rasporede na druge životne oblasti koji nisu isključivo usredsređeni na spavaću sobu. Pritisak na poslu, računi, obaveze van posla, porodica koju izdržava (ukoliko je pojedinac ima) mogu lako biti faktori koji umanjuju njegov libido.

“Muškarac nije kao vibrator”, objašnjava Koks, “Ne možete samo da mu stavite baterije ili ga uključite u struju, i očekujete da će se uvek pokazati savršeno.”

Ako vašem muškarcu u nekom trenutku nije do seksualnog odnosa, ne znači da vas više ne želi. Pre je verovatno da zaista nije raspoložen, usled dešavanja kojima mora da se pozabavi i koja mora da sredi.

Seks greška #2: Ideja da se seks završava nakon ejakulacije (doživljenog orgazma)

Sebičnost nikada nije bila lepa osobina, a naročito to nije u krevetu. Činjenica da je on doživeo vrhunac, ne znači da ste i vi. Stavite mu do znanja da se isto nije dogodilo vama i pomozite mu da pronađe načine da vas dovede do vrhunca. Ukoliko mu je uporno preteško da vam da pažnju koju zaslužujete, postarajte se da se ubuduće prvo postarate za sebe, pa onda za njega, savetuje doktorka Koks. Ili (a ovo kažem ja) promenite partnera.

Seks greška #3: Opsesija sopstvenim telom

Brojke na vašoj vagi ne pokazuju rezultat koji biste želeli. I? U čemu je, tačno, problem? Trenutni problem sa težinom svakako nije razlog zbog kog bi trebalo da izbegavate seks. Uvek postoji i opcija da vam je težina sasvim u redu, ali da ste usredsređeni na neku drugu manu koja vas psihički koči. Ako je verovati doktorki Koks, ukoliko vaš muškarac želi da spava sa vama, svakako smatra da ste seksi i privlačni, te stoga, nema potrebe da brinete.

slika11 Najčešće seks greške koje žene prave (1. deo)

Sve što vam prija nije i ne sme da bude tabu

Editors choice