Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Najčešće seks greške koje žene prave (1. deo)

Najčešće seks greške koje žene prave (1. deo)

1/2

Svako od nas u nekom trenutku pomisli da je potpuno zavladao svim tehnikama, bilo na polju života, prijateljstva, spavaće sobe ili bilo čega drugog. Nažalost, postoji mnogo mesta za greške kada se radi o ljudskom telu, tačnije, kada se radi o našem odnosu sa tuđim telom. Pretpostavljam, većini je, iz lične nesigurnosti koja se tiče sopstvenog izgleda, problem da svom partneru da smernice kako i šta da radi. Iz istih razloga, mnogi postaju i uštogljeni, pa vremenom, i neinteresantni. Ovo su seks greške koje najčešće žene prave.

Seks greška #1: Pretpostavka da je njemu uvek do seksa         

Da su uvek raspoloženi za seks je možda istina za dečake tinejdžere, ali ne i za muškarce. U svom istraživanju na tu temu, Trejsi Koks (Tracey Cox) objašnjava da muškarci kada pređu sredinu 20. počinju brže da troše energiju i pokušavaju da je jednako rasporede na druge životne oblasti koji nisu isključivo usredsređeni na spavaću sobu. Pritisak na poslu, računi, obaveze van posla, porodica koju izdržava (ukoliko je pojedinac ima) mogu lako biti faktori koji umanjuju njegov libido.

“Muškarac nije kao vibrator”, objašnjava Koks, “Ne možete samo da mu stavite baterije ili ga uključite u struju, i očekujete da će se uvek pokazati savršeno.”

Ako vašem muškarcu u nekom trenutku nije do seksualnog odnosa, ne znači da vas više ne želi. Pre je verovatno da zaista nije raspoložen, usled dešavanja kojima mora da se pozabavi i koja mora da sredi.

Seks greška #2: Ideja da se seks završava nakon ejakulacije (doživljenog orgazma)

Sebičnost nikada nije bila lepa osobina, a naročito to nije u krevetu. Činjenica da je on doživeo vrhunac, ne znači da ste i vi. Stavite mu do znanja da se isto nije dogodilo vama i pomozite mu da pronađe načine da vas dovede do vrhunca. Ukoliko mu je uporno preteško da vam da pažnju koju zaslužujete, postarajte se da se ubuduće prvo postarate za sebe, pa onda za njega, savetuje doktorka Koks. Ili (a ovo kažem ja) promenite partnera.

Seks greška #3: Opsesija sopstvenim telom

Brojke na vašoj vagi ne pokazuju rezultat koji biste želeli. I? U čemu je, tačno, problem? Trenutni problem sa težinom svakako nije razlog zbog kog bi trebalo da izbegavate seks. Uvek postoji i opcija da vam je težina sasvim u redu, ali da ste usredsređeni na neku drugu manu koja vas psihički koči. Ako je verovati doktorki Koks, ukoliko vaš muškarac želi da spava sa vama, svakako smatra da ste seksi i privlačni, te stoga, nema potrebe da brinete.

slika11 Najčešće seks greške koje žene prave (1. deo)

Sve što vam prija nije i ne sme da bude tabu

Editors choice