Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Kad se suočimo sa činjenicom da nas je partner prevario, suočavamo se i sa sopstvenom reakcijom i obično dovodimo u pitanje stav da bismo ga ostavile istog trenutka, kad bismo saznale da nas je prevario. Jer, u praksi je uvek sve drugačije nego u teoriji i naše samopoštovanje nam u trenutuku suočavanja više ne izgleda toliko bitno.

Ako ga ostaviš, to je i zaslužio, ali šta gubiš? U velikom broju slučajeva, žene odlučuju da oproste partneru prevaru, a za tu odluku najčešće navode sledeće razloge.

Ljubav i dalje postoji. Voliš ga i užasno si povređena, ali voli i on tebe i užasno se kaje i voleo bi da to nije uradio. Kada se osećanja ne dovode u pitanje, odluka o opraštanju je druga šansa, koju partner zaslužuje, a pre svega je zaslužuje vaš odnos, koji može da postane bolji, zreliji, iskreniji. A postoje i drugi razlozi, jednako važni ženi koja odlučuje da oprosti prevaru.

Praktični i finansijski razlozi. Nisi spremna da menjaš način života, samo zato što je partner pogrešio. Živite zajedno, udobno vam je i prilično se slažete, izgradili ste zajednički stil života, koji ne bi mogla da održiš kad bi ostala sama. To je kalkulacija, praktičan pristup shvatanju partnerstva i ni na koji način nije pogrešna – nemaš razloga da se osećaš loše, ako biraš da zbog svoje udobnosti i stila života, zanemariš partnerovo neverstvo.

Editors choice