Pa, Reddit ima priličan ugled u određivanju trendova i validaciji, a ovo su komentari koji su najbolje ocenjeni – što znači da se mnogi slažu sa iskustvima najgorih poza u seksu. Pa, pogledajte ovaj zanimljiv spisak i otkrijte iz kojih razloga je gotovo svaka poza – nekome najgora.

seks poze 1 Najgore seks poze   prema Reddit u

Seks pod tušem

Deluje senzualno, naročito kad to vidite na filmu. Ali u praksi, klizavo je, tesno, nemaš za šta da se uhvatiš. Veliki rizik, nikakav užitak. Zajedničko tuširanje je dobro samo kao deo predigre.

Obrnuta kaubojka

Muškarac ima baš finu vizuelnu stimulaciju – gleda u vašu guzu i leđa, a naopaki ugao prodiranja mu daje osećaj da ste tešnji nego što jeste. Fino. Osim što vama ništa nije fino. Naopačke vam je. Njegov penis vrši pritisak na zadnji zid vagine (i debelo crevo) umesto na G-tačku. I pritom gledate u njegova koščata stopala i ne možete da ne primetite da mu nokti nisu podsečeni.

69

Totalni nedostatk fokusa. Osim toga nos vam je u dupetu. To uopšte nije seksi.

Kaubojka

Većina žena voli da bude gore, a i muškarci tvrde da to obožavaju. Ali, postoji nesporazum u tome na koji način oni žele da budu jahani. Žena obično voli da kliza napred nazad, jer tako stimuliše i klitoris i G-tačku, ali muškarac najčešće želi da ona skakuće gore-dole (jer vertikalnim pokretima na odgovarajući način stimuliše njega).

Comments