Obično kada vam je dosadno, svoje slobodno vreme provodite tako što “blejite” na Instagramu. U zavisnosti od toga koga pratite, to može biti čak i vrlo deprimirajuće, naročito kada naletite na fotke hrane koja deluje preukusno (a vi pregladne), zaljubljene parove i poklone dotičnih persona (a vi i dalje patite za bivšim ili nedostižnim) ili predivne modne kombinacije koje sebi ne možete da priuštite. Pu! Bacate besno telefon i bude vam još gore.

Ako već želite da svoje slobodno vreme provodite na ovoj društvenoj mreži, onda bi makar trebalo da zapratite “prave” profile. Nešto što će vas ispuniti pozitivnom energijom i uticati na vas kao nekoliko sati joge i meditacije. Mi vam predlažemo da zapratite Instagram profil @beautifuldestinations!

Doduše, gledajući ovaj profil i prelepe fotografije iz najrazličitijih krajeva sveta takođe se možete rastužiti zbog činjenice da polovinu tih mesta nećete nikada posetiti. Ali ipak, možda ćete biti i motivisane da počnete da štedite za neko od tih putovanja? Ili, ako volite fotografiju i amaterski se bavite ovom vrstom umetnosti, možda dobijete inspiraciju za neka svoja remek-dela? Ili, možda vas sam pogled na prirodu, sunce, zalenilo opusti i osetite se preporođeno? Ili, možda ipak samo “ubijete” dosadu? Sve je bolje od gledanja zaljubljenih parova kako se “cmaču” i vole najviše na svetu, a zajedno su svega 3 dana! Vidite, ima tu mnogo potencijalnih koristi.

U službi dobrog raspoloženja, prenosimo vam samo delić fotografija najlepših destinacija sveta sa profila Beautiful Destinations. Izbor je zaista veliki, fotografije nestvarno dobre i zaista nam je bilo teško da izdvojimo ovih 10. Uživajte!

instagram  Najlepše destinacije sveta na jednom Instagram profilu! instagram 2 Najlepše destinacije sveta na jednom Instagram profilu!
Comments