Najlepše frizure za venčanja je tema koja interesuje sve goste tokom toplijeg dela godine, kada je svadbi najviše. Frizura je jednako važan deo svadbenog looka, kao i autfit i šminka, tako da svemu navedenom posvećujemo naročitu pažnju.

Za vas smo, kako bismo vam olakšali potragu, odabrali najlepše frizure zbog kojih ćete biti najprimećeniji gost na venčanju, a na vama je da se opredelite za onu koja vam se najviše dopada i nezaboravno se provedete.

Najlepše frizure za venčanja

Biserna punđa

Spuštena punđa je uvek dobra opcija za svadbenu frizuru i čini da izgledate vrlo elegantno. Ipak, mnogi je smatraju univerzalnom svadbenom frizurom, a samim tim i ne toliko inovativnom. Ona to može da postane ako na nju dodate bisere – sigurno je da će vas taj detalj izdvojiti.

Natapirani visoki rep

Visoki rep koji je uredno natapiran tako da svaki pramen stoji savršeno odlično ide uz odela i kombinezone, ako se odlučite za takav svadbeni look. Ovakva frizura ne zahteva ni mnogo vremena u frizerskoj stolici, pa predstavlja pravi izbor ukoliko ste u žurbi.

Punđa od pletenica

Punđa od pletenica je zasluženo našla svoje mesto u kategoriji najlepše frizure za venčanja. Neobična je, zabavna, a opet classy. Uz dugu, lepršavu toaletu, činiće savršen autfit za ceremoniju venčanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@alexia.ign)

Neuredna punđa

Messy bun je uvek šarmantna, baš zato što izgleda otmeno, a ipak tako nehajno i opušteno. Kad lice uokviruju dva talasasta pramena, rezultat je potpun i privlači pažnju.

Lokne prebačene na stranu

Kosa isfenirana u lokne, koje su prebačene na stranu, idealna je opcija za gošće koje nisu ljubitelji punđi i visokih repova. Bonus poeni ovoj frizuri idu na račun toga što ćete bez ikakve brige moći da uživate u plesu jer ne postoji ukosnica koja može da vam ispadne, niti šta može da se pomeri tako da je upropasti.

Punđa sa čuperkom

Čuperak koji ispada iz savršeno zalizane punđe je još jedan wedding trend, koji posebno vole urbane gošće. Pristaje uz uske letnje haljine, pa čitavom izgledu daje modernu, savremenu notu, za razliku od klasičnih elegantnih frizura.

Polupletenica, polurep

Half-braided ponytail frizura je vrlo popularna na venčanjima jer, takoreći, donosi “najbolje od oba sveta”. Uz nju će vaš look delovati složeno, iako možda imate jednostavniju toaletu. Čak i sa prirodnijom šminkom ćete uspeti da ostvarite wow efekat jer je toliko efektna da pojačava celokupan utisak.

Talasi vezani mašnom

Kako biste ostavili utisak da ste mladencima poklon sami po sebi, trakom za kosu vežite romantične talase. Traku na kraju oblikujte u mašnu i definitivno ćete privući pažnju prisutnih.

Bantu punđice

U poslednje vreme viđamo poznata lica na crvenim tepisima kako uz toaletu nose bantu punđice, pa zašto da ne – oni najhrabriji i najautentičniji mogu da isprobaju ovakvu frizuru i na venčanju svojih najmilijih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ARIELLE (@curlfriendari)

Pročitajte i: Kako je Gentle Monster postao “it” brend naočara za sunce

Naslovna fotografija: instagram.com/makeup_bymauda

Milana Petković

Comments