Uskrs se možda smatra najradosnijim hrišćanskim praznikom, ali slobodno možemo da dodamo i da je najkreativniji! Najpre, uvek se pada u najlepše doba godine, a to je proleće, zatim, proleće nas uvek inspiriše da radimo lepe stvari i stvaramo vesele, originalne kreacije, a uz to nam i ovo godišnje doba nudi toliko mogućnosti kada su u pitanju uskršnje dekoracije. Dovoljno je samo da se osvrneš oko sebe i sigurno ćeš primetiti neko drvo, cvet ili list koji će ti pomoći u ukrašavanju kako kuće, tako i uskršnje trpeze. U svakom slučaju, poenta je da si puna elana i spremna da budeš prava umetnica jer si rešila da ove godine baš tvoj dom bude najbolje ukrašen za Uskrs. A ukoliko ti je potrebno malo podsticaja, trk’ na Pinterest jer tamo zaista možeš da pronađeš svašta! Evo koji detalji uskršnje dekoracije su naši favoriti:

Najjednostavniju providnu vazu možeš da iskoristiš na sasvim drugačiji način ili je možda bolje reći da uskršnja jaja možeš da “stilizuješ” na sasvim drugačiji način. Ukrašena jaja smesti u vazu ili bilo koju providnu činiju koja može da služi tvoj svrsi, a zatim je dodatno ukrasi procvetalim granama ili bilo kojim sitnim, pravim prolećnim cvetićima.

uskrs 1 Najlepše uskršnje dekoracije sa Pinteresta

Umesto staklene činije možeš upotrebiti i korpicu, a kada je reč o ukrašavanju samih jaja ona mogu da budu sličnih boja i stila ukrašavanja, a mogu da budu i šarena, ukoliko više voliš da sve pršti od boja.

uskrs 3 1 Najlepše uskršnje dekoracije sa Pinteresta
Comments