Ako biramo samo lepe momke, verovatno smo dovoljno površne da propustimo one dobre i pouzdane, koji nisu tako atraktivni. Te tako, taj izbor ne govori baš najlepše o nama. Uvek spremne da se zanesemo, ne uspevamo da se lepotanima povežemo, jer fascinacija ne ostavlja mesta za dublju vezu. Međutim, taj momenat “nije zlato sve što sija“ ne zasenjuje samo naše oči, već uslovljava i ponašanje momaka koji znaju koliko su privlačni.

Nije lako biti svestan svog uticaja na ženski svet i ostati skroman i neuznemiren, usredsređen na svoje unutrašnje vrednosti, raditi na ostvarenju svojih ciljeva i ostati veran svojoj devojci. Ima sjajnih momaka koji su zlato spolja i iznutra, ali oni su u manjini.

Lepi momci se sreću sa izazovima koji ih nauče kako da koriste svoju privlačnost i oni se u tome malo razlikuju od lepih žena. Lepota baca obožavaoce na kolena i treba se sa tim nositi, a to nije lako. Jer kad iskusimo osećanje moći da sakupljamo podanike, bez imalo napora, prosto tako što ćemo se osmehnuti i otkopčati još jedno dugme na košulji, kako da shvatimo da oko nekih stvari moramo ozbiljno da se potrudimo?

Zašto najlepši dečko nije najbolji izbor1 Zašto najlepši dečko nije najbolji izbor
Comments