U četvrtak smo vas pozvali da nam pomognete u izboru najlepšeg srpskog sportiste i danas u 12h dobili smo pobednika prema vašim glasovima.

Iako je trenutno najbolji teniser sveta i jedan od najuspešnijih svetskih sportista, Novak Đoković nije dospeo među top tri najlepših sportista, nego su se na listi našla dvojica vaterpolista i jedan odbojkaš.

3. Nikola Rađen

Svima je poznato da vaterpolisti važe za najzgodnije sportiste, a naš poznati reprezentativac Nikola Rađen se, prema vašim glasovima, našao se na trećem mestu među najlepšim sportistima. Suprug Ane Kokić i otac dve devojčice još uvek mami uzdahe ženske populacije, iako je zauzet.

2. Vanja Udovičić

Jedan od najpoželjnijih neženja u Srbiji i još jedan vaterpolo reprezentativac, Vanja Udovičić, našao se na drugom mestu. Vanja svojom pojavom osvaja ženska srca, ali takođe pokazuje svoju borbenost u bazenu, što ga čini još privlačnijim.

1. Ivan Miljković

Iako već godinama mami ženske uzdahe, čini se da žene za ovim odbojkašem lude sve više i više. Posebnu pažnju je skrenuo na poslednjem evropskom prvenstvu, a komentari su da je kao vino – “što stariji, to bolji”. Ivan Miljković je ovih dana potvrdio da više neše neće igrati za reprezentaciju zbog privatnih obaveza, a vašim glasovima je ovaj put dobio poslednju zlatnu medalju, ali u lepoti.

Izvor fotografija: instagram.com

Comments