Opet ja i tekst o opakoj muškoj psihologiji i njihovim iskrivljenim razmišljanjima, i pogrešnim filozofijama o tome šta žene žele ili ne žele! Na osnovu nekih britanskih istraživanja, a bogami i raznoraznih priča kojih sam se lično naslušala iz muških usta, prilažem listu najgorih muških “mudrosti” koje prosipaju međusobno, u želji da se pripomognu u izlascima, ljubavnim vezama i, uopšte uzev, komunikaciji sa ženama.

Spavaj sa što je moguće više žena – Gospode Bože! Da se razumemo, 21. vek je, valjda više niko ni ne broji partnere, širokoumni smo, slobodni i otvoreni, ali onog trenutka kada pitanje kvantiteta prevagne nad kvalitetom, treba da se zapitate da niste možda krenuli pogrešnom putanjom. Broj žena sa kojima ste spavali niti će vas učiniti boljim ljubavnikom, ni većim šmekerom. Radi se o duhu i umeću koje nosite u sebi!

Sačekaj tri (pet, sedam) dana, pa je tek onda pozovi – Ako ste se dopali jedno drugom, tvoj poziv će biti prihvaćen sa oduševljenjem, jedan sat ili tri dana nakon izlaska, svejedno. Ali čekanje stavlja i tebe i nju na bespotrebno mučenje i preispitivanje. Čista glupost, sve u svemu. Telefon u ruke i piši poruku, zovi, stavi joj do znanja da vaša priča ima budućnost!

sms Najlošiji saveti koje muškarci daju jedni drugima

Odbij ženu ako ti priđe, samo zato što ćeš tako ispasti baja – Bez komentara!

Pozovi je da izađete putem poruke – Pa sad… Manje-više, danas je ovo relativna stvar. Možda to i nije toliko pogrešan savet, posebno ako ste malo stidljiviji ili spadate u mladiće koji su tek prešli dvadesetu. Ipak, daleko više stila ima kada je na sastanak pozovete putem telefonskog razgovora.

Comments