Svi mi znamo da su neke od najpoznatijih svetskih trendseterki poput Alekse Čang i Lili Oldridž prirodne lepotice, ali otkako se pojavio Instagram i one koriste različite filtere kako bi još više istakle svoju lepotu, ali i kako bi njihove fotografije izgledale savršeno.

Jer kada vas prate milioni ljudi, kao što je to slučaj sa ovim, ali i mnogim drugim poznatim lepoticama, onda im morate ponuditi ono što traže, a to su savršeni selfiji na kojima se ne vide mane. Zato smo napravili malo istraživanje i otkrili koja su to tri Instagram filtera koje poznate trendseterke, pored naravno šminke, adekvatnog svetla i garderobe, koriste da bi njihovi selfiji izgledali savršeno.

instagram filteri koje poznati najcesce koriste 1 Instagram filteri koje poznate lepotice najčešće koriste

Valencia je jedan od najkorišćenijih filtera na Instagramu i to s dobrim razlogom! Ovaj filter, naime, vašim fotografijama daje određenu dozu vintage sjaja i čini da vaša kosa izgleda besprekorno.

Poznate lepotice koje ga često koriste su Rouzi Hantington-Vajtli, Džesika Alba i Popi Delevinj.

instagram filteri koje poznati najcesce koriste 2 Instagram filteri koje poznate lepotice najčešće koriste instagram filteri koje poznati najcesce koriste 3 Instagram filteri koje poznate lepotice najčešće koriste instagram filteri koje poznati najcesce koriste 4 Instagram filteri koje poznate lepotice najčešće koriste
Comments