U protekle dve godine sve oči bile su uprte u Veliku Britaniju. Od kraljevskog venčanja do Olimpijskih igara. Poznati Britanci imali su dobre prethodne dve godine, ali da li je to dovoljno da se njihova popularnost može izjednačiti sa popularnošću poznatih Amerikanaca?

Najpoželjniji sportisti: Dejvid Bekam vs. Rajan Lokti

Rajan Lokti (Ryan Lochte) je američki plivač, koji je osvojio nekoliko olimpijskih medalja i time učvrstio titulu najboljeg svetskog plivača.

Iako je Rajan zvezda Olimpijade za SAD, on možda nije dostigao isti nivo kao Dejvid Bekam (David Beckham). Ovaj poznati fudbaler poznat je po svom talentu i savršeno izvajanom telu. Veliki plus ide Bekamu i zbog skladnog braka sa Viktorijom (Victoria Beckham).

SLIKA 22 Najpoželjniji poznati: Britanci vs. Amerikanci

Teško je odlučiti...

Najpoželjniji glumci: Tom Hardi vs. Džoš Duhamel

Tom Hardi (Tom Hardy) je poznati britanski glumac koji osvaja ženska srca širom sveta. Najpoznatiji po ulogama u filmovima “Početak” (Inception), “Ovo znači rat” (This Means War) i “Ratnik” (Warrior).

S druge strane imamo Džoša Duhamela (Josh Duhamel), američkog glumca i nekadašnjeg modela. Ženski deo populacije pamti ga po filmu “Life as We Know It”, a čitav svet po ulozi u filmu “Transformersi” (Transformers).

SLIKA 32 Najpoželjniji poznati: Britanci vs. Amerikanci

Dva sjajna glumca, ali zahvaljujući nedoljivom britanskom naglasku pobedu odnosi Tom Hardi

Najpoželjniji muzičari: Kris Martin vs. Adam Levin

Kris Martin (Chris Martin) je britanski pevač i tekstopisac, pijanista i gitarista i osnivač rok grupe Coldplay, koji neprestano oduševljava svojim glasom i harizmom na sceni. Sa svojom grupom postigao je ogroman međunarodni uspeh, a pesma “Paradise” jedna je od najslušanijih pesama na internetu.

Frontmen grupe Maroon 5 je američki muzičar i glumac Adam Levin (Adam Levine). Važi za najvećeg zavodnika među muzičarima. Poznat po svom otvorenom priznanju da su lepe žene njegova najveća strast.

SLIKA 41 Najpoželjniji poznati: Britanci vs. Amerikanci

Koga god da poredimo sa Adamom, nekako se čini da mu nijedan muzičar nije dorastao. Barem tako žene kažu...

Najpoželjniji kraljevići: Princ Hari vs. Konor Kenedi

Konor Kenedi (Connor Kennedy) ima tu čast da pripada jednoj od najpoznatijih političkih dinastija na svetu. Dinastija Kenedi se u Americi uvek smatrala kraljevskom dinastijom. Kao jedan od najmlađih članova, Konor nastavlja sa tradicijom neverovatno dobrog izgleda.

Dok Konora smatraju američkim kraljevićem, Princ Hari je britanski kraljević u pravom smislu te reči. Harija prati reputacija dečka koji voli žurke i provod. Ipak, Hari uvek izgleda neodoljivo!

SLIKA 52 Najpoželjniji poznati: Britanci vs. Amerikanci

Konore, izvini ali pravi kraljević uvek pobeđuje!

Izvori fotografija: thepochtimes.com, 123tagged.com, allwomenstalk.com, purepeople.com, theberry.com, starpulse.com


Zorana Puretić je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Voli putovanja, čitanje knjiga i druženje sa prijateljima. Idealno opuštanje je uz šolju kafe i dobru knjigu.

 

Comments