Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Nema sumnje da je glumica Gvinet Paltrou jedna od najvećih zvezda današnjice, ali ova četrdesetjednogodišnja lepotica, a odnedavno i life coach, stranice novina češće puni zbog svojih smešnih, pretencioznih, a nekada i potpuno nebuloznih izjava, nego zbog uspeha u karijeri. Zato smo odlučili da vam danas predstavimo najpretencioznije izjave popularne holivudske glumice Gvinet Paltrou.

“Kada odete u Pariz i vaš domar vas pošalje u neki restoran samo zato što tamo uzimaju bakšiš, zapitate se: ‘Gde bi zapravo trebalo da budem? Gde imaju sjajan bar sa organskim vinom? Gde mogu da odem na depilaciju bikini zone u Parizu?‘.”

najpretencioznije izjave gvinet paltrou 1 Najpretencioznije izjave Gvinet Paltrou

Uprkos tome što je u brojnim intervjuima izjavila da je potpuno izbacila hleb i ugljene hidrate iz ishrane, Gvinet je rekla: “Jedem sve što hoću. Volim hleb i sir i vino, jer to moj život čini zabavnim i prijatnijim”.

O dadilji njene dece: “Ona je Francuskinja, pa oni uče francuski, dok je njihova prethodna dadilja bila Španjolka, pa zato sada tečno govore španski“.

“Kada prođem pored rascvetanih tikvica u mojoj bašti, moje srce preskoči.”

“Ne plašim se više ničega, jer sam naučila da ne obraćam pažnju na to šta nepoznati ljudi misle o meni, i to me mnogo opušta. Takav stav me je znatno ohrabrio, a mnogo sam naučila i od Džej Zija, zato što on vodi prilično zatvoren život. To je jedna od boljih lekcija u mom životu.”

O razlici između Amerike i Evrope: “U Evropi imamo divne večere na kojima svi sede i razgovaraju o politici, istoriji, umetnosti i književnosti – a sve je to začinjeno urnebesnim šalama. Ali, kada sam došla u Ameriku, otišla sam na žurku na kojoj me je jedna devojka pogledala i rekla: ‘O, Bože! Je l’ to Juicy džins?’ Tada sam shvatila da ne mogu da ostanem ovde, da moram da se vratim u Evropu.”

najpretencioznije izjave gvinet paltrou 2 Najpretencioznije izjave Gvinet Paltrou

“Radije bih pušila krek, nego jela konzervisani sir.”

“Mi smo ljudska bića, a sunce je sunce – pa kako može biti štetno za nas? Smatram da ništa što je prirodno ne može da bude štetno.”

“Znate, ja koristim organske proizvode, ali idem i na laserske tretamane. To je ono što život čini interesantnijim, naći balans između cigareta i tofua.”

O halucinacijama koje je imala: “Nikada to neću zaboraviti. Počela sam da se penjem tim crvenim stenama (Arizona) i u jednom trenutku sam imala utisak da mi stene govore: ‘Imaš odgovore. Ti si sama svoj učitelj.’ U tom trenutku sam mislila da haluciniram”.

O tome kako je posao filmske zvezde teži od “običnog” posla: “Mislim da imati regularan posao i biti mama ima svoje izazove, ali ne može da se poredi sa izazovima koje mi imamo na setu”.

najpretencioznije izjave gvinet paltrou 3 Najpretencioznije izjave Gvinet Paltrou

Ostrige i kokteli, pečeni jastog i pomfrit. Potom bih za desert jela bagete i sir, i pila crno vino. Pila sam kao luda kada sam dobila bebe. Jedino tako sam mogla da preživim svaki dan.

“Ja volim bukvalno sve što ide u prilog hot doga… Osim, naravno, pečenih pasa.”

“Ja sam ono što jesam, pa ne mogu da se pretvaram da sam neko ko zarađuje 25 000 dolara mesečno.”

Jasna Đorđević

Editors choice