Nema sumnje da je glumica Gvinet Paltrou jedna od najvećih zvezda današnjice, ali ova četrdesetjednogodišnja lepotica, a odnedavno i life coach, stranice novina češće puni zbog svojih smešnih, pretencioznih, a nekada i potpuno nebuloznih izjava, nego zbog uspeha u karijeri. Zato smo odlučili da vam danas predstavimo najpretencioznije izjave popularne holivudske glumice Gvinet Paltrou.

“Kada odete u Pariz i vaš domar vas pošalje u neki restoran samo zato što tamo uzimaju bakšiš, zapitate se: ‘Gde bi zapravo trebalo da budem? Gde imaju sjajan bar sa organskim vinom? Gde mogu da odem na depilaciju bikini zone u Parizu?‘.”

najpretencioznije izjave gvinet paltrou 1 Najpretencioznije izjave Gvinet Paltrou

Uprkos tome što je u brojnim intervjuima izjavila da je potpuno izbacila hleb i ugljene hidrate iz ishrane, Gvinet je rekla: “Jedem sve što hoću. Volim hleb i sir i vino, jer to moj život čini zabavnim i prijatnijim”.

O dadilji njene dece: “Ona je Francuskinja, pa oni uče francuski, dok je njihova prethodna dadilja bila Španjolka, pa zato sada tečno govore španski“.

“Kada prođem pored rascvetanih tikvica u mojoj bašti, moje srce preskoči.”

“Ne plašim se više ničega, jer sam naučila da ne obraćam pažnju na to šta nepoznati ljudi misle o meni, i to me mnogo opušta. Takav stav me je znatno ohrabrio, a mnogo sam naučila i od Džej Zija, zato što on vodi prilično zatvoren život. To je jedna od boljih lekcija u mom životu.”

O razlici između Amerike i Evrope: “U Evropi imamo divne večere na kojima svi sede i razgovaraju o politici, istoriji, umetnosti i književnosti – a sve je to začinjeno urnebesnim šalama. Ali, kada sam došla u Ameriku, otišla sam na žurku na kojoj me je jedna devojka pogledala i rekla: ‘O, Bože! Je l’ to Juicy džins?’ Tada sam shvatila da ne mogu da ostanem ovde, da moram da se vratim u Evropu.”

najpretencioznije izjave gvinet paltrou 2 Najpretencioznije izjave Gvinet Paltrou

“Radije bih pušila krek, nego jela konzervisani sir.”

“Mi smo ljudska bića, a sunce je sunce – pa kako može biti štetno za nas? Smatram da ništa što je prirodno ne može da bude štetno.”

“Znate, ja koristim organske proizvode, ali idem i na laserske tretamane. To je ono što život čini interesantnijim, naći balans između cigareta i tofua.”

O halucinacijama koje je imala: “Nikada to neću zaboraviti. Počela sam da se penjem tim crvenim stenama (Arizona) i u jednom trenutku sam imala utisak da mi stene govore: ‘Imaš odgovore. Ti si sama svoj učitelj.’ U tom trenutku sam mislila da haluciniram”.

O tome kako je posao filmske zvezde teži od “običnog” posla: “Mislim da imati regularan posao i biti mama ima svoje izazove, ali ne može da se poredi sa izazovima koje mi imamo na setu”.

najpretencioznije izjave gvinet paltrou 3 Najpretencioznije izjave Gvinet Paltrou

Ostrige i kokteli, pečeni jastog i pomfrit. Potom bih za desert jela bagete i sir, i pila crno vino. Pila sam kao luda kada sam dobila bebe. Jedino tako sam mogla da preživim svaki dan.

“Ja volim bukvalno sve što ide u prilog hot doga… Osim, naravno, pečenih pasa.”

“Ja sam ono što jesam, pa ne mogu da se pretvaram da sam neko ko zarađuje 25 000 dolara mesečno.”

Jasna Đorđević

Comments