Prethodni deo teksta “Najprivlačniji vampiri” možete pročitati ovde.

Ijan Somerhalder (Ian Somerhalder) kao Dejmon Salvatore (Damon Salvatore) u seriji “Vampirski dnevnici” (The Vampire Diaires)

Ovaj glumac je nekome od nas poznat i iz prethodnih uloga, na primer one u seriji “Izgubljeni” (Lost), ali je definitivno najveći deo svojih fanova privukao ovom ulogom. Verovatno zato što je ovde više cool, privlačniji, interesantniji, ali i zao. Zao zato što je postalo dosadno da se dobra devojka zabavlja sa dobrim vampirom. Prelepe oči, lepo obučen, divne crte lica (ali i tela!), ko mu ne bi odoleo.

Damon Salvatore Najprivlačniji vampiri (2. deo)

Možemo ga gledati i u seriji "Izgubljeni"

Tom Kruz (Tom Cruise) kao Lestat (Lestat de Lioncourt) u  filmu “Intervju sa vampirom” (Interview with the Vampire)

Tom je odlično odglumio sve ono što očekujemo da jedan vampir bude. Lep, zgodan, neodoljiv i smrtonosan. Uz sve to dodajte fantastične kostime i šminku i dobićete jednog nezaboravnog vampira.

Lestat de Lioncourt Najprivlačniji vampiri (2. deo)

Jedna od Tomovih najboljih uloga

Aleks O’laflin (Alex O’Loughlin) kao Mič (Mich St. John) u seriji “Mesečina” (Moonlight)

Lepo je naići na vampira koji radi nešto produktivno sa svojom neverovatnom snagom, godinama znanja i prelepim spoljnim izgledom. Ovaj vampir traži iskupljenje tako što pomaže onima kojima je pomoć potrebna.

Mich St. John Najprivlačniji vampiri (2. deo)

On ima neverovatnu snagu

Kelan Luc (Kellan Lutz) kao Emet (Emmett Cullen) u “Sumrak Sagi” (Twilight; Twilight Saga: New Moon; Twilight Saga: Eclipse).

Ovo je sporedan lik, ali nas prvenstveno privlači svojom pojavom i snagom. Zanimljivo je da je ovaj glumac zapravo prirodno tamnijeg tena i svetle kose, ali su ga za ulogu u potpunosti izmenili. Međutim, na njegovu sreću, i sa bledim tenom i tamnom kosom izgleda savršeno. Mada, kod njega ne preovladavaju oči, nego mišići! On je ipak veoma bitna karika u Kalen porodici, jer je Edvardova suprotnost, i nosi neku tamu koja je uostalom i tipična za vampire.

Emmett Cullen Najprivlačniji vampiri (2. deo)

On izgleda savršeno

Ejdan Tarner (Aidan Turner) kao Mičel (Mitchell) u seriji “Biti čovek” (Being Human)

Njegov lik zajedno sa vukodlakom i duhom pokušava da se uklopi u normalan svet. Kao i mnogi vampiri na ovoj listi, i on se uzdržava od pijenja ljudske krvi. Njegov irski akcenat i dobar izgled daju mu očigledan seksepil.

Mitchell Najprivlačniji vampiri (2. deo)

Irski akcenat ga čini još seksepilnijim

Itan Hok (Ethan Hawke) kao Edvard (Edward) u filmu “Daybreakers”

Ovaj film je snimljen 2009. i možda nije imao popularnost koju zaslužuje, ali svakako Itana ne smemo izostaviti sa ove liste. Njegova bleda šminka je realna i skladna. Još jedan vampir koji ne pije ljudsku krv. On pije svinjsku. I ne voli činjenicu što je trideset peti rođendan slavio deset puta. Edvard ima šansu da sarađuje sa ljudima koji su pronašli lek protiv vampirizma. U pratnji Elvisa, izlečenog bivšeg vampira, on pokušava da spase svet.

Edward Najprivlačniji vampiri (2. deo)

On spasava svet

Pol Visli (Paul Wesley) kao Stefan u seriji “Vampirski dnevnici” (The Vampire Diaires)

Verovatno je samo pitanje vremena kada će Stefanove obožavateljke nadvladati Edvardove. Ionako je scenario za ovu seriju bio napisan pre “Sumrak Sage” i ima sve potrebne elemente: zgodne vampire, zabranjenu ljubav, srednju školu i pop muziku. Stefan ima dosta potencijala, glumi ga prelep glumac i oblače ga u modernu garderobu. Muževan, mačo izgled, šarm, ljubav prema devojci i vampirske moći je recept za neodoljivo.

stefan vampire diaries Najprivlačniji vampiri (2. deo)

Neodoljiv Stefan

Stjuart Taunsend (Stuart Townsend) kao Lestat (Lestat de Lioncourt) u “Kraljici prokletih” (Queen of the Damned)

Ovaj vampir nema dečački izgled ili dizajnerske naočare, ali uz beo ten, dugu kosu i zavodljive oči, Stjuart je Lestata stavio na ovu, a i mnoge druge liste. On voli ukus krvi, on je ubica, on je jednostavno loš. Koliko god je devojka slatka i nevina, on zbog nje nikada neće postati vegetarijanac. Ali zato je tu njegov seksi francuski akcenat.

Lestat de Lioncourt2 Najprivlačniji vampiri (2. deo)

On voli ukus krvi, on je ubica, on je jednostavno loš


Anastasija Milojević je diplomirani ekonomista koji obožava fotografiju, modu i muziku (bez koje je dan nepotpun). Retko, ali rado slika, a sada najčešće bloguje na Butterfly Dreamer. U potpunosti se slaže sa Marilyn Monroe: “Dajte devojci prave cipele i osvojiće svet!”

Comments