Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/2

Ima mnogo pogrešnih ubeđenja koja se tiču seksa i seksualnosti, a ove spadaju u najraširenije i najprihvaćenije.

View this post on Instagram

It's Tuesday! Time for some fun in the kitchen! 👀 What did you do today? . . . . . . #intimatewedding #intimateweddingphotographer #elope #elopement #elopementphotographer #destinationweddingphotographer #destinationelopement #destinationwedding #adventureweddingphotographer #adventurephotographer #adventurephotography #adventurouswedding #adventurewedding #adventuresession #adventureelopement #dubrovnikengagement #yourockphotographers #positanowedding #authenticlovemag #junebugweddings #santorinielopement #santoriniwedding #dirtybootsandmessyhair #weddingforward #icelandweddingphotographer #hochzeitsfotograf #bohobride #bohowedding #photobugcommunity @dirtybootsandmessyhair

A post shared by Wedding~Elopement photographer (@janasnuderl) on

Velika stopala ukazuju na veliki penis

Ovo ubeđenje važi i za nos – što veća stopala (ili nos), to veći ponos. To nije pouzdan pokazatelj, iako je utvrđeno da gen Hox, koji je odgovoran za rast stopala i prstiju, takođe utiče i na razvoj penisa i klitorisa. Ima dokaza, međutim, da postoji veza između veličine penisa i visine, ali ispitivanje koje je ovu vezu utvrdilo, smatra da broj ispitanika nije bio dovoljno veliki (šezdesetak) da bi potvrdio utvrđenu vezu.

Mlađi muškarci su spremniji za seks

Visina testosterona je kod muškaraca najviša u 18. godini, a nivo estrogena kod žena sredinom 20-ih. Sudeći po nivou hormona, libido je tada najjači, ali to uopšte ne znači da ljudi u tim godinama imaju najbolji seks. Istraživanja su pokazala da muškarci bez stalne partnerke najviše seksa imaju u tridesetima, a muškarci sa stalnim partnerkama u četrdesetim godinama. Žene imaju najviše seksa u kasnim dvadesetim, što znači da muškarci kasnije od njih dostižu svoju najveću seksualnu aktivnost.

Od seksa se mršavi

Prosečno, seks vredi kao umereno desetominutno vežbanje, ali to nije dovoljno za neku značajnu potrošnju kalorija i gubitak kilograma.

Editors choice